Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 12:14

Το αντίο του Γιώργου Φωτεινά στον Αίαντα και η νέα σελίδα που ανοίγει στον Πάγο

Χθες γράψαμε ότι ο Γιώργος Φωτεινιάς έφυγε σαν φίλος από τον Αίαντα Σύρου και αυτό μετά την ανακοίνωση της πρώην του ομάδας αποδεικνύεται και από το μεγάλο ευχαριστώ του ίδιου σε όλους όσους συνεργάστηκε και ειδικά στον μέντορα του Γιώργο Ρούσσο που τον βοήθησε στην μετάβαση του από ποδοσφαιριστής σε προπονητής.

Ο Γιώργος Φωτεινιάς αποτελεί παράδειγμα για την φυσική και υγιή συνέχεια ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου, καθώς το πάθος τους ως ποδοσφαιριστής μετατράπηκε σε πάθος για προσφορά και μεταλαμπάδευση των γνώσεων του που πλέον διοχετεύει ως προπονητής.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει ήδη πολλές εμπειρίες ως προπονητής, αφού τα τελευταία χρόνια εργάστηκε σκληρά στην ακαδημία του Αίαντα Σύρου, ενώ παράλληλα, πρόσφερε εθελοντικά και την εργασία του στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων στο πλάι του Γιώργου Μοστράτου και του Βαγγέλη Γατσέλου.

FWTEINIAS SYROS

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο ΑΟ Πάγου, όπου θα ανοίξει γι αυτόν μία νέα σελίδα στην ανδρική ομάδα της Σύρου. Εκεί θα συνεργαστεί με τον Χρήστο Ζαχαρίου, αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες θα αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Με μία ανακοίνωση του στην σελίδα του στο facebook ο Γιώργος Φωτεινιάς εκφράζει το μεγάλο ευχαριστώ στον Άγιαξ Σύρου: 

Μετά και την ανακοίνωση της αποχώρησης μου από την ακαδημία του Αίαντα Σύρου, θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τα παιδιά της ακαδημίας και τους γονείς τους για την άριστη συνεργασία και εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά χρόνια.

Ευχαριστώ και τις υπεύθυνες - νο των τμημάτων κ. Ελένη Κουλουμπή, κ. Κατερίνα Πρίντεζη, κ. Μαρία Βάλβη και κ. Δημήτρη Κορφιάτη.

Επίσης τον συνάδελφο προπονητή Σίμο Ρηγούτσο για την άψογη συνεργασία μας από την αρχή μέχρι το τέλος, το Δ.Σ του συλλόγου και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Σκλαβούνο που πάντα πίστευε σε εμένα και με βοηθούσε.

Άφησα τελευταίο τον δάσκαλο προπονητή Ρούσσο Γιώργο για το μεγαλύτερο ευχαριστώ γιατί εκείνος ήταν ο άνθρωπος που με τις γνώσεις του και την βοήθεια του πίστεψε σε εμένα και με έκανε προπονητή.

Χαιρετώ όλους τους παραπάνω με αυτό που λέγαμε πάντα!!

VAMOS AJAX!!

Εύχομαι στο μέλλον σε μια δεύτερη συνεργασία........

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares