Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 12:39

Πολύ κοντά στην ΑΕΚ ο Πλάνιτς- Πιθανό να κλείσει νωρίτερα ο δεύτερος στόπερ

Κάθε μέρα που περνά ο Μπόγκνταν Πλάνιτς πλησιάζει όλο και περισσότερο στην ΑΕΚ!

Η Μακάμπι Χάιφα δείχνει συμβιβασμένη με την ιδέα πως δεν θα κρατήσει τον στυλοβάτη της άμυνάς της, από τη στιγμή που υπάρχει πολύ σημαντική διαφορά στα χρήματα που του προσφέρει για επέκταση συμβολαίου και ο ίδιος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Η «Ένωση» φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον 30χρονο στόπερ για τριετές συμβόλαιο έναντι 700.000 ευρώ και απομένει να βρεθεί και το ποσό αγοράς από τους πρωταθλητές Ισραήλ. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν να φτάσουν σε σημείο να πληρώσουν τη ρήτρα αγοράς του, ύψους 1,8 εκατ. ευρώ και επιδιώκουν να τον αποκτήσουν με ένα μικρότερο ποσό. Το θέμα αναμένεται να κλείσει μετά τους δύο αγώνες της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό (20 και 27 Ιουλίου) για τα προκριματικά του Champions League.

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές της ΑΕΚ και για την απόκτηση του δεύτερου στόπερ, που θα είναι ένας πιο δυναμικός αμυντικός. Γίνονται διαπραγματεύσεις σε αρκετά προχωρημένο στάδιο με δύο παίκτες και τις ομάδες τους και αναμένονται λίαν συντόμως εξελίξεις. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η συγκεκριμένη μεταγραφή να ολοκληρωθεί νωρίτερα από του Πλάνιτς.

Πηγή: SportFm.gr

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares