Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 12:30

Μασούρας: «Είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως θα πετύχουμε το στόχο μας στο τέλος»

Ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας, μίλησε για τον Ευρωπαϊκό στόχο της ομάδας αλλά και για το ποσοστό ετοιμότητας του συλλόγου!

 Αναλυτικά όσα είπε στη Συνέντευξη Τύπου για την αυριανή πρώτη Ευρωπαϊκή αναμέτρηση, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής: 

«Αντιμετωπίζουμε με προσοχή το παιχνίδι και μοναδικός στόχος είναι η πρόκριση. Το σημαντικό στα προκριματικά είναι να κοιτάς κάθε ματς ξεχωριστά, να βλέπεις και να αναλύεις κάθε αντίπαλο και να μην κοιτάς μακριά. Το ζητούμενο τώρα είναι να παίρνεις αποτελέσματα και προκρίσεις, στην πορεία μπορεί να προσθέτεις πράγματα και να είσαι καλύτερος ποδοσφαιρικά», τόνισε ο διεθνής εξτρέμ εν όψει του αγώνα της Τετάρτης στο Ισραήλ.

 

Ερωτηθείς για το ποσοστό ετοιμότητας του Ολυμπιακού απάντησε: «Καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη σε αυτή την περίοδο. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και τακτικά έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια επιθετική ομάδα, που είναι δύσκολη. Είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως θα πετύχουμε το στόχο μας στο τέλος».

Για το αν θέλει να σκοράρει στα παιχνίδια αυτά βάζοντας τέλος στη γκίνια που είχε στο τελείωμα της περασμένης περιόδου: «Είναι πάντα σημαντικό να σκοράρεις. Υπάρχει καλή παράδοση στα προκριματικά, αλλά ο στόχος είναι ομαδικός, η πρόκριση. Αν σκοράρω θα είναι όμορφο, αν όχι και περάσουμε δεν με πειράζει».

Τέλος, για τη συνεργασία του με τον Βρσάλικο στη δεξιά πλευρά είπε: «Είναι ένα παιδί που τώρα μπαίνει στην ομάδα. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, φαίνεται και στην προπόνηση. Επικοινωνεί μαζί μου, έχει εμπειρία κι αυτοπεποίθηση και νομίζω πως θα με βοηθήσει πολύ στο γήπεδο, γιατί μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις».

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares