Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 16:11

''Φωτίζονται'' από την Περιφέρεια τα γήπεδα του Φιλωτίου και του Κουφωνησίου

Στην ανάδειξη οριστικού αναδόχου προέβη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, για το έργο του «Ηλεκτροφωτισμού των γηπέδων ποδοσφαίρου Φιλωτίου Ν. Νάξου και Κουφονησίου», συνολικού προϋπολογισμού 106.700,00€.

Οριστικός ανάδοχος αναδείχθηκε η εταιρεία «Δ. ΞΕΝΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε. Ε.».

Σκοπός του έργου είναι η τοποθέτηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού με φωτιστικά σώματα LED για τον φωτισμό των γηπέδων ποδοσφαίρου, προκειμένου να καταστούν πλήρως λειτουργικά και κατά τις νυκτερινές ώρες.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι φορέας χρηματοδότησης και υλοποίησης του έργου, καθώς ανέλαβε τη χρηματοδότηση των εργασιών ηλεκτροφωτισμού των γηπέδων, την εκπόνηση της μελέτης, τη δημοπράτηση και την υπογραφή της σύμβασης μέχρι την οριστική παραλαβή τους.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης σε σχετική δήλωσή του ανέφερε:

«Υλοποιούμε δύο σημαντικά έργα βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Φιλώτι της Νάξου και στο Κουφονήσι, όπως είχαμε δεσμευτεί.

Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμα προς χρήση και πλήρως λειτουργικά ακόμα και μετά τη δύση του ηλίου, κάτι το οποίο αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για τη διενέργεια προπονήσεων και αγώνων».

GHPEDO KOYFONISIA

Πηγή: naxospress.gr 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares