Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 00:14

Μόνο με θαύμα στη Γ΄ εθνική ο ΑΣ Σαντορίνης που οδεύει ολοταχώς προς το τοπικό

Μετά από έξι (6) συνεχόμενα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες η Σαντορίνη πλέον δεν θα έχει εκπρόσωπο στα πάνω σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δυστυχώς, οι εξελίξεις δεν δικαίωσαν τους αισιόδοξους που έκαναν την απέλπιδα προσπάθεια για την σωτηρία και την παραμονή του ΑΣ Σαντορίνης στη Γ΄Εθνική.

Συγκεκριμένα, οι Χάρης Σαρρής και Κώστας Ρούσσος ανέλυσαν τις κινήσεις που έχουν κάνει μέχρι σήμερα στους λιγοστούς παραβρισκόμενους στη Γενική Συνέλευση της ομάδας, όμως το 50% του μπάτζετ που έχουν εξασφαλίσει δεν αρκεί αφού δεν υπήρξε πρόθεση από κανέναν για περαιτέρω ενίσχυση.

Με «κρύα καρδιά», αλλά η απόφαση ήταν σχεδόν ομόφωνη. Το ''ΤΟΠΙΚΟ'' για τον ΑΣ Σαντορίνης είναι σχεδόν δεδομένο... εκτός και αν υπάρξει κάποιο θαύμα της τελευταίας στιγμής.

Μάλιστα, οι Ρούσσος και Σαρρής δηλώνουν απογοητευμένοι και καθόλου διατεθειμένοι να εμπλακούν σε κάποιο διοικητικό σχήμα ομάδας που θα συμμετάσχει σε τοπικό πρωτάθλημα. Όπως αποφασίστηκε οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 9 Ιουλίου.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε την τοποθέτηση του Βαγγέλη Φουστέρη, ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα εμπλακεί ως απλός χορηγός ανοίγοντας τον δρόμο της επόμενης ημέρας του συλλόγου.

Αν και στη χθεσινή Γ.Σ. έδωσε το παρόν ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Βασίλης Αλαφούζος, αυτό δεν «μαλακώνει» καθόλου την στάση του Δήμου Θήρας, που μάλλον εχθρική μπορεί να χαρακτηριστεί απέναντι στον ΑΣ Σαντορίνης και γενικότερα το Σαντορινιό ποδόσφαιρο.

Εν αναμονή ενός θαύματος λοιπόν, αλλιώς η ιστορία θα γράψεις ένα τεράστιο πισωγύρισμα για το ποδοσφαιρικό νησί της Σαντορίνης! 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares