Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 23:02

Το ''Syros Run 2022'' έρχεται τον Σεπτέμβριο

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος – Δρομείς Σύρου, συνδιοργανώνουν αγώνες δρόμου 3 χλμ, 5 χλμ, 10 χλμ ανδρών / γυναικών και παράλληλο αγώνα Family Run 600μ, το απόγευμα του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου 2022, στην Σύρο.

Syros Run

Ημερομηνία – Ώρα εκκίνησης

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:00

Εκκίνηση και Τερματισμός

Κεντρική Πλατεία Ερμούπολης

Διαδρομές

Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού, η οποία είναι εξ΄ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη και φυλασσόμενη.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ : 1 ½ ώρα

Family run 600 μέτρων

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:  Ερμούπολη Σύρου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ : 18:30

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Πρώην Πυροσβεστική Υπηρεσία

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Ερμούπολης

ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού, η οποία είναι εξ΄ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη και φυλασσόμενη.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ :  20 λεπτά

Διαδρομές

Όλες οι διαδρομές γίνονται σε ασφαλτοστρωμένη, τελείως επίπεδη, κυκλική διαδρομή στην παραλία της Ερμούπολης. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.syrosrun.gr

Δικαίωμα Συμμετοχής

  • Οι αγώνες ανδρών / γυναικών είναι ανοιχτοί λαϊκοί αγώνες και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 18 ετών και άνω. Οι ανήλικοι, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες ανδρών / γυναικών, θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση συγκατάθεσης του γονέα ή του κηδόμενα τους.

  • Κάθε αθλητής/τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα.

Διακρίσεις – Έπαθλα

  • Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές/τριες, (ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες) σε κάθε αγώνισμα.
  • Στους 3 πρώτους νικητές/τριες, για κάθε αγώνισμα ανδρών / γυναικών, θα απονεμηθεί κύπελλο

Στις 3 πολυπληθέστερες ομάδες θα απονεμηθεί κύπελλο.

  • Σε όλους τους αθλητές/τριες που θα τερματίσουν στους αγώνες ανδρών / γυναικών, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.
  • Έπαθλο θα λάβουν ο πρώτος συριανός αθλητής και η πρώτη συριανή αθλήτρια, που θα τερματίσουν αντίστοιχα στα 5 και 10χλμ.
  • Στο αγώνισμα Family Run δεν θα υπάρξουν νικητές.

 Εγγραφές

 Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα www.syrosrun.gr, μέχρι την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022.

Κόστος Συμμετοχής

  • Το κόστος συμμετοχής για τους αγώνες 3, 5, 10 χλμ είναι 10€. Στο Family Run η συμμετοχή είναι δωρεάν.
  • Η καταβολή του χρηματικού ποσού μπορεί να γίνει με κατάθεση στο λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με ΙΒΑΝ: GR56 0171 6730 0066 7313 8086 476

Όνομα δικαιούχου: Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομείς Σύρου

Ιατρική Κάλυψη

Ασθενοφόρο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκεται σε ετοιμότητα στο νοσοκομείο Σύρου. Στο χώρο των αγώνων θα υπάρχουν εξειδικευμένα άτομα για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέμα  υγείας  που θα  οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες/ουσες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή/τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους. Το ιατρικό προσωπικό μας, θα φέρει τον απαραίτητο υγειονομικό εξοπλισμό (γάντια, μάσκες).

Τροφοδοσία Αθλητών

Στον τερματισμό θα διατίθενται εμφιαλωμένα νερά, μπανάνες και χυμοί για τους συμμετέχοντες όλων των αγωνισμάτων, όπως και στους σταθμούς ανεφοδιασμού.

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων ανδρών / γυναικών καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων θα αναλάβει εταιρεία χρονομέτρησης.

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης θα υπάρχουν στην εκκίνηση, στην αναστροφή και στον τερματισμό. Οι αγωνιζόμενοι που δεν θα εμφανίζουν ηλεκτρονική ένδειξη στα παραπάνω αναφερόμενα σημεία θα ακυρώνονται των αγώνων.

Στον αγώνα Family Run δεν θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Αποτελέσματα

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.syrosrun.gr, αμέσως μετά από την λήξη των αγώνων, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλει ένσταση εντός 2 ημερολογιακών ημερών. Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εντός 3 εργασίμων ημερών.

Απονομές

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 19:00 στον χώρο εκκίνησης – τερματισμού (Πλατεία Μιαούλη).

Παραλαβή Αριθμών

Η παραλαβή των αριθμών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 στην πλατεία Μιαούλη, ώρα 17:00 έως 20:00 και την ημέρα των αγώνων από τις 12:00 μέχρι μία ώρα πριν από τις εκκινήσεις. Για τους ανήλικους δρομείς θα πρέπει να κατατεθεί από τον κηδεμόνα τους υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής προκειμένου να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται  στην αφετηρία τουλάχιστον 30 λεπτά πριν  από την έναρξη των αγώνων τους.

Εκκίνηση Αγώνα

Η εκκίνηση σε έναν αγώνα τρεξίματος ουσιαστικά αποτελεί, τον πιο συνηθισμένο χώρο συνωστισμού των αθλητών και ως εκ τούτου είναι αυτή που πρέπει να προσεχθεί περισσότερο, προκειμένου την αποφυγή μεγάλου όγκου αθλητών! Οι εκκινήσεις θα γίνονται ανά 50αδες και με τουλάχιστον 1 μέτρο διαφορά ο ένας αθλητής απόσταση από τον άλλον!

Τερματισμός

Ο χώρος του τερματισμού είναι κοινός με την εκκίνηση του αγώνα, και λόγω τόσο του εύρους των αθλητών όσο και των χιλιομέτρων του αγώνα, δεν πρόκειται να παρατηρηθεί συνωστισμός κατά την διάρκεια της εξέλιξης τους.

Παροχές

Τυχόν έκπτωση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία κτλ θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.syrosrun.gr

Πληροφορίες

Πληροφορίες δίνονται απογευματινές ώρες στα τηλέφωνα:

  • 6974447693, κος Λαγουδάκης Στράτος
  • 6936691747, κος Παλαμάρης Ισίδωρος.

καθώς και μέσῳ e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης στην ιστοσελίδα www.syrosrun.gr και στο Facebook https://www.facebook.com/syrosrun.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares