Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 23:54

Χωρίζουν λόγω ανωτέρας βίας οι δρόμοι του ΑΠΣ Κυθνου και του Ανδρέα Θεοδωρόπουλου

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Ανδρέα Θεοδωρόπουλου στην Αθήνα, ανάγκασαν τον έμπειρο κόουτς και του ΑΠΣ Κύθνου να λύσουν τη συνεργασία τους, βάζοντας έτσι τέλος σε μία πολύ καλή συνεργασία που μπορεί αν διήρκησε μόλις μία αγωνιστική περίοδο αλλά απέφερε καρπούς.

Ήδη, οι άνθρωποι του ΑΠΣ Κύθνου βρίσκονται σε συζητήσεις με τον τεχνικό που θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος βέβαια θα ολοκληρώσει την χρονιά καθοδηγώντας την ομάδα κ16 του συλλόγου στο final-4.

Η αμοιβαία εκτίμηση έχει αποτυπωθεί αρκετές φορές, ενώ ο κ. θεοδωρόπουλος στην δήλωση αποχώρησης του στο s.c. στάζει μέλι για τους ανθρώπους και τους αθλητές του ΑΠΣ Κύθνου.

Αναλυτικά, είπε: 

Μια από τις ομορφότερες και ουσιαστικότερες συνεργασίες εντός και εκτός γηπέδου δυστυχώς (για καθαρά προσωπικους λόγους) έφτασε στο τέλος της....Θέλω να ευχαριστήσω ολο το Δ.Σ.του Α.Π.Σ.ΚΥΘΝΟΥ για την εμπιστοσύνη την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν.

Άνθρωποι σαν τους κύριους Λαρεντζακη Γιώργο, Μαρτίνο Βαγγέλη, Πιπερη Φιλιππαίο, την κυρία Άννα Βιτάλη, αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο, έκαναν υπερβάσεις για την σωστή λειτουργία της ομάδας είναι πολυτέλεια για οποιαδήποτε σύλλογο.

Αφήνω τελευταίους τους πρωταγωνιστές (παίχτες) τους οποίους θαυμάζω πραγματικά για την αγάπη και τις θυσίες που κάνουν για την ομάδα τους και για την άψογη συνεργασία που είχαμε...Θέλω να πιστεύω ότι με οσα γνωρίζω ότι ο οργανισμός του ΑΠΣ Κύθνου, έστω και λίγο έκανε βήματα μπροστά και είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα βρουν τον κατάλληλο για να συνεχίσει αυτό που αφήνω εγώ στην μέση....

Με ΤΙΜΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ προς όλο το νησί και την ομάδα... Ανδρεας Θεοδωρόπουλος.

εικόνα Viber 2022 05 28 21 46 20 231

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares