Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 17:11

Λευκή ισοπαλία στο Μαρκό και οριστικά εκτός στόχου η Ελλάς Σύρου

Χωρίς αντίκρισμα μένει η εκτός έδρας ισοπαλία στο δύσκολο παιχνίδι με το Μαρκό για την Ελλάς Σύρου, καθώς δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των αγώνων στον 8ο όμιλο των μπαράζ η ομάδα της Σύρου έμεινε και μαθηματικά εκτός του στόχου της ανόδου στη Γ' Εθνική.

Η ομάδα της Σύρου αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0, αλλά σε ένα ακόμη παιχνίδι αποδείχτηκε πως δεν είχε αυτό το «κάτι»… που θα κάνει την διαφορά, θα πάρει την ομάδα από το χέρι και θα την οδηγήσει στο τρίποντο, το οποίο θα την κρατούσε ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου.

Πλέον, το τελευταίο παιχνίδι στην Χίο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού μετά την εκτός έδρας νίκη του Ιάλυσου επί του Αετού Λουτρών (0-1) και το 2-0 του Άρη Πετρούπολης κόντρα στον Αετό Λουτρών, μπήκε φρένο στον μεγάλο στόχο της ανόδου, με το μοναδικό κέρδος της φετινής να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ελλάς Σύρου παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών, αφού έδειξε ότι έχει μεγάλα κενά παρά την μεγάλη επένδυση που έγινε και Φυσικά μεγάλη ευθύνη σε αυτό έχει ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο, που είχαν την πλήρη στήριξη της διοίκησης, ένα μεγάλο μπάτζετ και ένα πλούσιο ρόστερ, αλλά φάνηκε να μην μπορούν επ ουδενί να τα διαχειριστούν με ορθό τρόπο. 

Τρανά παραδείγματα στα παραπάνω, οι αναπάντεχες ήττες από τον Αετό Λουτρών (με 10 παίκτες) και η ήττα με ανατροπή από 0-2 σε 2-3 του Άρη Πετρούπολης.

Μαρκό - Ελλάς Σύρου 0-0

Διαιτητής: Αλατσάκης (Πειραιά), Βοηθοί: Μουμπογιατζόγλου-Πετρίδης (Πειραιά)

Μαρκό: Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Φλώρος, Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Τσίκλος, Βασιλειάδης, Γκεμίσης, Σαχσανίδης, Ιατρού, Σουλελές

Παλαιοπάνος, Χούσα, Μακρίδης, Παπάς, Σιδερης, Χατζής, Χατζηγεωργίου, Γκίνη, Πικούλης

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Παπαδόπουλος, Λαλάς, Κολλιάκος, Οικονομόπουλος, Αργυρός, Μανουδάκης, Μπούνας, Σαββίδης, Μπακατσέλος, Παυλόπουλος, Περιάλης

Ραμπαβίλας, Λούσας, Μάιπας, Συριανός, Σαμανίδης, Μαραγκός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares