Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 20:51

Καταδικαστική ήττα για την Ελλάς Σύρου από τον Άρη Πετρούπολης

Επική ανατροπή για τον Άρη Πετρούπολης που επικράτησε της Ελλάς Σύρου με 2-3 και πήρε προβάδισμα για την άνοδο.

Ιδανικός αυτόχειρας για ακόμη μία φορά η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου που κέρδιζε με 2-0 τον... τελικό αυτόν αγώνα, ωστόσο, οι κακές επιλογές έφεραν την ήττα για τους πρωταθλητές Κυκλάδων που βλέπουν τους κόπους μιας χρονιάς να πάνε χαμένοι.

Η αλήθεια είναι ότι οι Συριανοί έκαναν τραγικη διαχείριση του αγώνα αφού κατάφεραν να χάσουν ένα δικό τους παιχνίδι και σίγουρα αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι μόνο αυτοκριτική

Στο α' μέρος το ματς δεν ξεκίνησε σε καλά για τους Πετροπουλιώτες αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, χάρη σε δυο γκολ του Ραμπαβίλα στο 32' και 33'.

Λίγο πριν τη λήξη του α' μέρους ο Ρέτζο με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-1. Στο β' μέρος μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Άρης Πετρούπολης.

Στο 46' ο Αργυρίου έκανε την κεφαλιά και ο Παπαδόπουλος απέκρουσε, με τον Ράπτη στο 56' να ισοφαρίζει σε 2-2 με άψογο πλασέ.

Στο 78' μετά από υποδειγματική αντεπίθεση ο Μαρίνου πήρε έτοιμο γκολ από τον Αργυρίου και με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-3.

Πολλά τα παράπονα για την διαιτησία του Ζέστα και των βοηθών. 

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Νίκος Βουτσίνος) Παπαδόπουλος, Λαλάς, Κολλιάκος, Οικονομόπουλος, Αργυρός, Μπακατσέλος (73' Μάιπας), Περιάλης, Σαββίδης (84' Πρίντεζης), Ραμπαβίλας (53' λ.τρ. Μανουσάκης), Μπούνας, Περιάλης, Παυλόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Καλογερόπουλος, Τσερκώνης, Τσουκαλάς, Ρέτζο, Λεβέντης, Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (51' Μπιμάι), Σούφλας (92' Κορώνης), Μαρίνου, Αργυρίου, Ράπτης (85' λ.τρ. Μπριστογιάννης)

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares