Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 17:58

Superleague: Έφεση του υπευθύνου για την αδειοδότηση του Άρη!

Μετά το εξώδικο της ομάδας του Βόλου για παράτυπη αδειοδότηση ομάδας που κατέχει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA, o υπεύθυνος αδειοδοτήσεων φαίρεται να έχει καταθέσει έφεση, με την ομάδα που αντιμετωπίζει το πρόβλημα να είναι ο Άρης!


Στο εξώδικο που απέστειλε ο Βόλος για ζήτημα αδειοδότησης ομάδας-κατόχου Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, δεν ονματίζεται κάποια ΠΑΕ, αλλά σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η ομάδα αυτή είναι ο Άρης. Ο προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, κ. Βασίλης Σαράκης, κατέθεσε αρνητική εισήγηση λόγω ανεξόφλητης οφειλής σε πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας. Για την άδεια UEFA που έλαβαν οι «κίτρινοι» υπήρχε προθεσμία τριών ημερολογιακών ημερών για να κατατεθεί έφεση, είτε από τον προϊστάμενο του τμήματος αδειοδότησης, είτε από ομάδα που θα είχε έννομο συμφέρον.

Η ΑΕΚ παρά το προφανές κέρδος, δεν εξέφρασε πρόθεση να προβεί σε μία τέτοια κίνηση. Παρά ταύτα, κ.Σαράκης κατέθεσε έφεση και στέλνει την υπόθεση στο δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει πως αν το εν λόγω όργανο δεχτεί την έφεση του έμπειρου νομικού, τότε ο Άρης θα χάσει την άδεια της ευρωπαϊκής συμμετοχής του και τη θέση του θα πάρει ο πρώτος επιλαχών, που είναι η ΑΕΚ. Σε αυτή τη περίπτωση οι Θεσσαλονικείς θα έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στο αρμόδιο τμήμα της UEFA για ανατροπή της απόφασης.
Υπενθυμίζεται πως υπάρχει προδεδικασμένο, όταν πριν από πέντε χρόνια, σε πρώτο βαθμό είχε απορριφθεί η αδειοδότηση του Πανιωνίου, με το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ να παραχωρεί άδεια στον Ιστορικό. Τότε ο ΠΑΣ Γιάννινα που είχε έννομο συμφέρον, προσέφυγε στην UEFA ζητώντας επανέλεγχο του “κυανέρυθρου” φακέλου, καταφέρνοντας να πετύχει τον στόχο του, αφού η ευρωπαϊκή ομοσπονδία άναψε “κόκκινο” στον Πανιώνιο και στην Ευρώπη βγήκαν οι Ηπειρώτες.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares