Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 14:19

Ελλάς Σύρου: «Πίστη, πάθος και ψυχή» ενόψει Άρη Πετρούπολης!

Εξαρχής η αποστολή που είχε η Ελλάς Σύρου για την άνοδο στην Γ' Εθνική ήταν δύσκολη! Η ήττα από τον Αετό Λουτρών στο γήπεδο της Ερμούπολης την έκανε ακόμα δυσκολότερη.

Ένα αποτέλεσμα που με τον τρόπο που ήρθε «πλήγωσε» την ομάδα της Σύρου, ενώ έκανε και το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης να αποκτά χαρακτήρα τελικού καθώς οι τρεις βαθμοί γίνονται πλέον επιτακτική ανάγκη για τους Συριανούς.

«Σαφώς η ήττα από την ομάδα της Λέσβου μάς στεναχώρησε. Με την εικόνα που είχε το παιχνίδι δεν περιμέναμε ότι θα χάναμε, όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος» τόνισε στον sportcyclades.gr ο αντιπρόεδρος της ομάδας Θεόδωρος Πύργος, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη Πετρούπολης.

«Πίστη, πάθος και ψυχή! Πάνω σε αυτό το τρίπτυχο πρέπει να στηριχθούμε την Κυριακή αν θέλουμε να έχουμε τύχη. Γνωρίζουμε την δυναμική του αντιπάλου μας και ότι κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το έργο μας. Η Πετρούπολη άλλωστε κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και νομίζω εύκολα καταλαβαίνει κανείς τη δυναμική της. Εμείς ως διοίκηση στηρίζουμε και πιστεύουμε παίκτες και προπονητικό τιμ ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Θα είμαστε κοντά τους μέχρι και το τελευταίο ματς αυτής της διαδικασίας κι ελπίζω να τα καταφέρουμε

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά με τον Νίκο Βουτσίνο να έχει λευκό απουσιολόγιο και να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς προβλήματα.

Στο στρατόπεδο της Συριανής ομάδας υπάρχει αισιοδοξία και όλοι δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα ώστε να πάρουν την πολυπόθητη νίκη που θα κρατήσει ζωντανό το όνειρο της ανόδου στην Γ' Εθνική!

Η βαθμολογία του ομίλου:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares