Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 22:13

Λευκή ισοπαλία στο Ιάλυσος - Μαρκό

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο «Οικονομίδειο», Ιάλυσος και Μαρκό αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα για την 2η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ρούσσο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τελείωσαν την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε στο 65’ ο Τερζίου.

Μετά την κλασική ευκαιρία του Ρούσσου, ο Ιάλυσος ανέβασε ελαφρώς την απόδοση του και είχε νέα ευκαιρία με το διαγώνιο σουτ του Χατζησάββα στο 25’ να περνάει αουτ. Στο 32’ ο έμπειρος επιθετικός των «τοξοβόλων» τροφοδότησε κάθετα μέσα στην περιοχή τον προωθημένο Γκέζο, ο οποίος με πλασέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Καραστέργιο που απομάκρυνε με υπερένταση. Η τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 40’ με το σουτ του Ιντρίζι από τα όρια της μεγάλης περιοχής να καταλήγει στην αγκαλιά του Καραστέργιου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Μαρκό έφτασε κοντά γκολ. Ο Σαχσανίδης μπήκε στην περιοχή του Ιάλυσου, γύρισε στον αμαρκάριστο Ιατρού, ο οποίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς ο Ρούσσος απομάκρυνε με κεφαλιά πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Στο 65’ η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς ο Τερζίου αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Ρούτση για μαρκάρισμα στον Σουλελέ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δημιούργησαν απειλητικές καταστάσεις για την εστία του Ανδρούτσου, ενώ από την πλευρά του ο Ιάλυσος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το τρίποντο, όταν η κεφαλιά του Χατζησάββα στο 93’ πέρασε παράλληλα από την εστία των «πρασίνων».

MVP

Καλή παρουσία από τον Άλμπερτ Ρούσσο, ο οποίος βοήθησε τόσο επιθετικά, όσο και ανασταλτικά τον Ιάλυσο.

Στο ύψος του

Από πλευράς Μαρκό καλό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Θοδωρής Τσίκλος. Ο κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων ήταν αρκετά σταθερός και δεν άφησε πολλά περιθώρια στους επιθετικούς των «τοξοβόλων».

Διαιτησία

Ρούτσης (Κορίνθου)

Βοηθοί

Λυκομήτρος (Αργολίδας) – Θεοδορόπουλος (Κορίνθου)

Οι συνθέσεις:

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ανδρούτσος, Γκέζος, Τερζίου, Θεοδοσίου, Πατσίλης, Ρεκλείτης, Ρούσσος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπάρδος (68’ Παγκράτης), Ιντρίζι, Χατζησάββας.

Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Φλώρος, Τσίκλος, Μουσταφίδης, Παλαιοπάνος (77’ Μπικούλης), Βασιλειάδης, Γκεμίσης, Σαχσανίδης, Ιατρού (83’ Μακρίδης), Σουλελές (90+2’ Χατζής).

Πηγή: xxsports.org

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares