Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 09:50

Πάλεψε αλλά λύγισε η Κ15 κόντρα στα Χανιά

Η Κ15 της ΕΠΣ Κυκλάδων ηττήθηκε με 4-1 από την ΕΠΣ Χανίων στο Δημοτικό Γήπεδο της Βούλας και αποκλείστηκε στη φάση των 16 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι Πρωταθλητές Αιγαίου, έχοντας περάσει εμφατικά στη φάση των 16, πάλεψαν αλλά λύγισαν κόντρα στα Χανιά.

Παρότι οι Κυκλάδες μπήκαν πιο δυναμικά στο ματς, τα Χανιά ήταν αυτά που βρήκαν από νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μπεσίρι απέκρουσε το σουτ έξω από την περιοχή του Σεληνιωτάκη στο 4', αλλά στο 11' ο ίδιος παίκτης δεν αστόχησε μέσα από την περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπεσιρι για το 0-1.

Η ομάδα του Γατσέλου προσπάθησε να αντιδράσει χάνοντας ευκαιρία στο 21', με τον Καμπάνη να σουτάρει από τα δεξιά στην περιοχή αλλά ο Γυπαράκης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ το απευθείας φάουλ του Μαρτίνου στο 28' πέρασε δίπλα από την εστία του Γυπαράκη.

Οι Κυκλάδες συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο Καμπάνης βρέθηκε έξω από την περιοχή και με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 31'.

Στο 33' ο Σέχου σημάδεψε το δοκάρι με κοντινή κεφαλιά μετά από φάουλ του Μαρτίνου. Στην αμέσως επόμενη φάση, όμως, τα Χανιά πήραν ξανά το προβάδισμα. Μετά από λάθος του Μπεσίρι που δεν απομάκρυνε σωστά την μπάλα μετά από πάσα του Ρούσσου, ο Δασκαλόπουλος σκόραρε σε κενή εστία για το 1-2 στο 35'.

Η τελευταία φάση στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε στο 37', με το σουτ του Καλλίγερου έξω από την περιοχή να περνάει άουτ.

Οι Κυκλάδες ξεκίνησαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και έχασαν ευκαιρία για την ισοφάριση στο 43', με τον Σέχου να αστοχεί με κεφαλιά από κοντά, ενώ τα Χανιά απάντησαν με δοκάρι στο 59' και στο επόμενο λεπτό ο Μπεσίρι έδιωξε το σουτ του Δασκαλάκη. Η ομάδα του Μουριζάκη βρήκε το 3ο γκολ λίγο αργότερα. Μετά από κόρνερ του Λυβιάκη από τα δεξιά, ο Μαρινάκης Χ. έπιασε τη δυνατή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι για το 1-3 στο 63'.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Βογιατζής με ιδανικό πλασέ μέσα από την περιοχή στο 73'.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Μπεσίρι, Ρούσσος, Κρίσπης (59' Ρουστέμι), Σέχου, Μοσχάτος, Αρώνης (20' Καπέλλας), Καλλίγερος (80' Χανιώτης), Χάμζα, Καμπάνης (80' Στεφάνου), Μαρτίνος, Αλιφέρης (59' Μπίμπα)

ΕΠΣ Χανίων (Μουριζάκης): Γυπαράκης, Μαρκουλάκης (69' Βογιατζής), Λυβιάκης, Μαρινάκης Χ., Γκιέργκι, Μαυρομάτης (78' Πρωτοπαπαδάκης) Αθανασάκης, Μαρινάκης Σ., Λαγογιάννης (69' Κοκκινάκης), Σεληνιωτάκης, Δασκαλόπουλος (78' Νικολαντωνάκης)

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares