Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 20:23

Ισοπαλία στο Μαρκό - Άρης Πετρούπολης (Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία)

Το σπουδαίο ματς για τον 8ο όμιλο των μπαράζ Ενώσεων ανάμεσα σε Άρη Πετρούπολης και Μαρκό δεν ανέδειξε νικητή αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Το α' μέρος πέρασε απαρατήρητο αφού οι δυο ομάδες ήταν επιφυλακτικές. Στο β' μέρος ο Άρης προηγήθηκε με τον Αργυρίου, με την Μαρκό να ισοφαρίζει με τον Βασιλειάδη.

Μετά το 1-1 η Μαρκό κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Στο β' μέρος ο Άρης προηγήθηκε με τον Αργυρίου 

Στο α' μέρος ο αγώνας κινήθηκε σε ρηχά νερά αφού δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις.

Στο 18' ο Μπιμάι έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ μετά το φάουλ του Μαρίνου ενώ στο 37' η κεφαλιά του Μουσταφίδη κατέληξε μόλις άουτ.

Στο β' μερος ο Άρης Πετρούπολης κατάφερε να προηγηθεί στο 55' όταν ο Αργυρίου έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά την πάσα του Τρακόση και με πλασέ έκανε το 0-2.

Η απάντηση της Μαρκό δεν άργησε να έρθει αφού στο 69' ο Βασιλειάσης με πλασέ έκανε το 1-1 ενώ νωρίτερα ο ίδιος παίκτης ζήτησε πέναλτι.

Στο 73' ο Λεβέντης πρόλαβε τον Σαχσανίδη και έτσι το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης) : Καραστέργιος, Φλώρος, Δημητρόπουλος (90+2 Χούσα), Μουσταφίδης, Τσίκλος, Γκεμίσης, Παλαιοπάνος (79' Μακρίδης), Βασιλειάδης, Σουλελές (79' Πικουλης), Σαχσανίδης, Ιατρού.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Καλογερόπουλος, Τσουκαλάς, Τσερκώνης, Ρέτζο, Λεβέντης, Γεραγωτέλλης, Μπιμάι, Σουφλας (75' Ράπτης), Μαρίνου, Τρακόσης (90' Μπριστογιάννης), Αργυρίου (87' Κορώνης).

Δείτε τελικά και βαθμολογία στον 8ο όμιλο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

aetos

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares