Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 16:36

«Αθηναϊκό ντέρμπι» με φόντο την Ευρώπη!

Τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας αντιμετωπίζει σήμερα (19:30, Cosmote Sport) η ΑΕΚ στον κρισιμότερο αγώνα για την έξοδο στην Ευρώπη, μέχρι τον επόμενο!

Άλλη μια μάχη για την «Ένωση» κόντρα στο «τριφύλλι» ! Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 19:30 με σκοπό την νίκη που θα την φέρει από πάνω του στη βαθμολογία και εντός ευρωπαϊκών θέσεων.

Οι πράσινοι βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από τον Άρη και έναν μπροστά από την ΑΕΚ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι καθώς μέτρα τέσσερις σερί νίκες, με τελευταία αυτή επί του Άρη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 1-0. Στα αγωνιστικά για τους πράσινους είναι εκτός ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Από την άλλη, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν αντιληφθεί απόλυτα την σοβαρότητα της αναμέτρησης. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του σοβαρότητα και να μην επαναλάβουν τα ίδια αστεία λάθη που στέρησαν την νίκη στην Τούμπα. Τα προβλήματα βέβαια δεν λείπουν καθώς εκτός είναι οι Αραούχο, Σιμοές, Βράνιες και Γέβτιτς. Από την άλλη επιστρέφουν οι Λε Ταλέκ και Τάνκοβιτς.

Στα των εδεκάδων το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Στάνκοβιτς στο τέρμα, δεξιά τον Ρότα και αριστερά τον Μοχαμαντί με δίδυμο στόπερ τους Μήτογλου και Τζαβέλλα. Στη μεσαία γραμμή η τριάδα θα είναι οι Σιμάνσκι, Κριχόβιακ με τον Χατζισαφί να τους πλαισιώνει αντί του Μάνταλου. Αριστερά θα είναι ο Τσούμπερ, δεξιά ο Γκαρσία και ο Άμραμπατ στον νέο του ρόλο στην κορυφή της επίθεσης.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ – Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες – Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Παλάσιος.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares