Πέμπτη, 05 Μαΐου 2022 16:06

Ρουτζιέρης: Αξιόλογη ομάδα με έμπειρους παίκτες η Ελλάς Σύρου

ποΟλοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ιάλυσου για τον αγώνα που ακολουθεί αύριο στις 16.30 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου με αντίπαλο την Ελλάς Σύρου (γήπεδο ΕΠΣ Κυκλάδων).

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης έχει ευχάριστο πονοκέφαλο αφού έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς που θα γίνει στη Σύρο δήλωσε τα εξής: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρσοπαθήσουμε να έχουμε την απόδοση που είχαμε στα τελευταία ματς για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουμε με το δεξί. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και πιστεύω ότι στο τέλος θα φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα. 

Σεβόμαστε τον αντίπαλο και χρειάζεται το ματς ιδιαίτερη προσοχή. Έαν έχουμε αυτά τα στοιχεία πιστεύω στο τέλος να καταφέρουμε".

Για το αν έχει εικόνα για τον αντίπαλο ο κ. Ρουτζιέρης δήλωσε

"Η εικόνα που έχουμε είναι ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα που διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές και ποιοτικούς. Οπότε όλα αυτά δείχνουν ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί για να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα".

Η αποστολή του Ιάλυσου θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς σήμερα το απόγευμα στις 17.00 από το Σμαραγδένιο νησί, θα φτάσει στις 3.00 τα ξημερώματα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο αμέσως.

Μετά τη λήξη του αγώνα θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο στη Ρόδο. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares