Δευτέρα, 02 Μαΐου 2022 14:19

Την Παρασκευή το Ελλάς Σύρου - Ιάλυσος. Παραιτήθηκαν από το κύπελλο ελέω μπαράζ οι Ροδίτες

Την παραίτηση του από το παιχνίδι της προημιτελικής φάσης με την Α.Ε.Ρ.Α υπέβαλε η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος που τόνισε πως προτεραιότητα της ομάδας είναι η άνοδος στην Γ Εθνική.

Η ομάδα της Ρόδου ήδη έχει στείλει αίτημα στην ΕΠΟ, ώστε ο αγώνας της πρώτης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου με την Ελλάς Σύρου στη Σύρο να διεξαχθεί την Παρασκευή 6/5 προκειμένου να εξυπηρετηθεί στην μετακίνηση της με τα πλοίο που ενώνει την Ρόδο με την Σύρο. 

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση της αντίπαλος της Ελλάς Σύρου ο μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από ώριμη σκέψη και σεβόμενοι τις υπόλοιπες ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό του Κυπέλλου αποφασίσαμε να παραιτηθούμε από την αναμέτρηση με την Α.Ε.Ρ.Α για τα προημιτελικά.

Η ομάδας μας δεν έχει καμία πρόθεση να υποτιμήσει τον ιστορικό θεσμό του Κυπέλλου, ωστόσο το βαρύ πρόγραμμα στους αγώνες προβιβασμού στην Γ Εθνική, σε συνδυασμό με τις κλήσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών μας στις μικτές ομάδες, δεν μας αφήνουν άλλα περιθώρια. Ο στόχος του Ιάλυσου είναι η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες και γι αυτό θα παλέψουμε, αρχής γενομένης από την Παρασκευή στην Σύρο.

Εκ του Δ.Σ

Γ.Α.Σ Ιάλυσος»

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares