Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 14:47

Μεγαλειώδης νίκη και πρωτιά στο 90' για την Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Η Μικτή Ομάδα Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε με 2-1 της ΕΠΣ Λέσβου σε ένα συναρπαστικό ματς στο Δημοτικό Γήπεδο της Βούλας χάρη σε γκολ του Γιαννακόπουλου στο 90', εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο και θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Χανίων στην επόμενη φάση.

Οι Κυκλάδες ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και δεν άργησαν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 10' ο Βαμβακούσης έκανε ωραία ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και με αριστερό πλασέ νίκησε τον Βάτο για το 1-0.

Η Λέσβος αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 14' με κεφαλιά του Αχλάδα από τη μικρή περιοχή, κάνοντας το 1-1. Οι Κυκλάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ξαναπάρουν το προβάδισμα στο 18', με τον Γαλανό να βρίσκεται προ κενής εστίας, αλλά την τελευταία στιγμή ο Πηγάσης έβαλε την κόντρα και έδιωξε σε κόρνερ, ενώ η κεφαλιά του Μήλα μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ στο 32'.
 
Στο δεύτερο μέρος οι Κυκλάδες μπήκαν καλύτερα και έχασαν ευκαιρία με τον Ορφανό στο 47' και στο 54'. Η Λέσβος απάντησε στις ευκαιρίες με τον Γιωργάκη, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 70'.

Η ομάδα του Γατσέλου έψαξε πολύ το δεύτερο γκολ, έχασε ευκαιρία με τον Λέκκα στο 80' και τελικά το πέτυχε στο 90'. Ο Βαμαβκούσης εκτέλεσε το φάουλ μέσα στην περιοχή, ο Γιαννακόπουλος πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Βάτο για το 2-1, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, με τους παίκτες να γίνονται ένα... κουβάρι στους πανηγυρισμούς.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα των Κυκλάδων, καθώς στο 78' ο Ρουστέμι δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα από πίσω στον Γεωργάκη. Με 10 παίκτες έμεινε και η Λέσβος στο 89', με τον Καραγιάννη να αποβάλλεται απευθείας.
 
ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Αποστολόπουλος, Δαμίγος (Ασράμ 59'), Ρουστέμι (αποβλ. 78'), Τσελάϊ, Ρούσσος, Βαμβακούσης, Λέκκας, Μήλας (Γιαοπάϊ 82'), Λαρετζάκης (Ευαγγελόπουλος 46'), Παντελαίος (Γιαννακόπουλος 46'), Γαλανός (Ορφανός 46')
 
ΕΠΣ Λέσβου (Κομνηνός): Βάτος, Πηγάσης, Καραβατάκης (Καραγιάννης λ.τρ. 51' - αποβλ. 89'), Κυρίκης, Αχλάδας, Βούρλης (Δίγκας73'), Κασός (Ελευθεριάδης 73'), Τελονιάτης, Λιτσολάρι, Βόϊκος, Γεωργάκης
 
Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares