Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 12:18

Πρωταθλήτρια Αιγαίου η Κ15 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Η Μικτή Ομάδα Κ15 της ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε 1-0 της ΕΠΣ Λέσβου στο Δημοτικό Γήπεδο της Βούλας χάρη σε γκολ του Καμπάνη στο 4', αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Αιγαίου και θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Χανίων στην επόμενη φάση.

Έτσι, οι Κυκλάδες με τη 3η νίκη τους στον όμιλο (είχε προηγηθεί το 0-0 με την ΕΠΣ Δωδεκανήσων, το ευρύ 7-0 επί της ΕΠΣ Σάμου και το εμφατικό 6-1 επί της ΕΠΣ Χίου), έφτασαν τους 10 βαθμούς κατακτώντας την 1η θέση στον όμιλο, αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Αιγαίου και πέρασαν στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν τα Χανιά.

Στο 4' ο Ράσκος ανέτρεψε τον Καλλίγερο μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Καμπάνης νίκησε τον Κοκκινογούλης με δεύτερη προσπάθεια για το 1-0. Η Λέσβος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η ομάδα του Γατσέλου έκλεινε καλά τους χώρους.

Οι Κυκλάδες απείλησαν ξανά στο 24', με το σουτ του Βαλέττα να καταλήγει στα χέρια του Κοκκινογούλη, ενώ στο 28' ο Καλλίγερος έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Δουκάκης έδιωξε σωτήρια με το κεφάλι σε κόρνερ.

Η Λέσβος μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση στο 57', με τον Προβατά να κάνει το πλασέ από τα δεξιά της περιοχής, αλλά ο Ξενάκης απέκρουσε με το πόδι.

Ο Ρουστέμι εκματελλεύτηκε το ολέθριο λάθος του Κοκκινογούλη στο 80', βρέθηκε προ κενής εστίας, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Μεγάλη ευκαιρία έχασε στις καθυστερήσεις και ο Αρώνης.

Η ομάδα των Κυκλάδων διαχειριστήκε μέχρι το τέλος το υπέρ της 1-0, με τους παίκτες να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς στο φινάλε.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Ξενάκης, Ρούσσος, Κρίσπης, Σέχου, Μοσχάτος, Αρώνης, Βαλέττας (Καπέλλας 61'), Καλλίγερος, Καμπάνης, Μαρτίνος, Αλιφέρης (Ρουστέμι 61')

ΕΠΣ Λέσβου (Κομνηνός): Κοκκινογούλης, Φάφα, Δουκάκης, Χασαπάκης, Ράσκος, Νταλαμπίρας, Προβατάς (Χωματάς 71'), Χαμαλέλλης (Γρηγορίου 46 - Σισμανίδης 75'), Παπασταύρου (Χριστέλλης 46'), Σαρίκης, Πολύζος (Γεωργίου 60')

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares