Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 15:48

Επιβλητική νίκη επί της Χίου και πρόκριση στην επόμενη φάση για την Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Η Μικτή Ομάδα Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε με 3-0 της ΕΠΣ Χίου στο Δημοτικό Γήπεδο της Βούλας, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Με ένα γκολ στην αρχή του αγώνα (Βαμβακούσης) και δύο στα τελευταία λεπτά (αυτογκόλ Μουτάφη, Γαλανός), οι Κυκλάδες έφτασαν τις 2 νίκες στον όμιλο (είχε προηγηθεί το 0-0 με την ΕΠΣ Δωδεκανήσων και το 3-0 επί της ΕΠΣ Σάμου), πέρασαν στην επόμενη φάση και το Σάββατο (30/4) κόντρα στη Λέσβο θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον όμιλο.

Γκολ... από τα αποδυτήρια

Όπως η Κ15, έτσι και η Κ17 των Κυκλάδων ξεκίνησε με γκολ το ματς. Μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Βαμβακούση, ο οποίος κοντρόλαρε με το στήθος και με δυνατό σουτ από κοντά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τζώρτζη, κάνοντας το 1-0 μόλις στο 5'.

Η Χίος ανέβασε την απόδοσή της και προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας ευκαιρία στο 10', με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλεξόπουλου να φεύγει άουτ.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς καθαρές φάσεις, με τον Αντωνίου να απειλεί για τη Χίο στο 39', αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του Νικολάου. Οι Κυκλάδες απάντησαν στις ευκαιρίες, με τον Γιαννακόπουλο να κάνει το πλασέ από τα αριστερά της περιοχής, αλλά ο Τζώρτζης μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Αντέδρασε η Χίος, αλλά καθάρισαν τη νίκη οι Κυκλάδες

Η ομάδα των Κυκλάδων συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο μέρος, χάνοντας ευκαιρία με τον Βαμβακούση στο 62' να διπλασιάσει τα τέρματά της, ενώ ένα λεπτό αργότερα το πλασέ του Ορφανού από τα αριστερά της περιοχής έφυγε άουτ.

Ο Μαργώνης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 67' για τη Χίο και λίγο αργότερα οι Κυκλάδες πέτυχαν δεύτερο γκολ, κλειδώνοντας τη νίκη. Ο Νικολάου έκανε το δυνατό βολέ για τις Κυκλάδες, ο Μουτάφης έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω για τον Τζώρτζη, ο οποίος όμως είχε βγει από την εστία του, με αποτέλεσμα ο Μουτάφης να πετύχει αυτογκόλ για το 2-0 των Κυκλάδων στο 73'.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γαλανός στο 82' με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή, μετά από κόρνερ του Βαμβακούση, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Ορφανός έκανε ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Μεθάσα στο 86' έχασε την ευκαιρία να μειώσει για τη Χίο, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι του Νικολάου.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Νικολάου, Ασράμ, Ρουστέμι, Μαθιάσος, Φέγγης (Ρούσσος 46'), Βαμβακούσης, Ορφανός (Τσελάϊ 83'), Λέκκας, Γιαννακόπουλος (Δαφερέρας 71'), Γιαοπάϊ (Μήλας 83'), Ευαγγελόπουλος (Γαλανός 71')

ΕΠΣ Χίου (Κακούσιος): Τζώρτζης, Κρεατσούλας (Οικονόμου 78'), Δόλωμας, Σελάμι, Μουτάφης, Αντωνίου, Μεθάσα, Τσιούμας, Μονιώδης (Μενίς 41'), Αλεξόπουλος (Φωκιανός 61'), Μαργώνης

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares