Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 13:13

Καταιγιστική η Κ15 της ΕΠΣ Κυκλάδων, πήρε την πρόκριση με ευρεία νίκη κόντρα στην Χίο

Η Μικτή Ομάδα Κ15 της ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε με το εμφατικό 6-1 της ΕΠΣ Χίου στο Δημοτικό Γήπεδο της Βούλας, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων ήταν εμφανώς ανώτερη στο γήπεδο και παρότι η Χίος ισοφάρισε άμεσα (Μεσίτι), έδειξε αποφασιστικότητα και πέτυχε 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο (Αρώνης, Καμπάνης, Ρουστέμι, Μαρτίνος), ενώ ακολούθησαν άλλα 2 στο δεύτερο μέρος (Μαρτίνος, Σέχου).

Έτσι, οι Κυκλάδες με τη 2η νίκη τους σε 3 ματς στον όμιλο (είχε προηγηθεί το 0-0 με την ΕΠΣ Δωδεκανήσων και το ευρύ 7-0 επί της ΕΠΣ Σάμου), έφτασαν τους 7 βαθμούς, πέρασαν στην επόμενη φάση και το Σάββατο κόντρα στη Λέσβο θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον όμιλο.

 
Καθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο οι Κυκλάδες

Οι παίκτες του Γατσέλου μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και βρήκαν νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από κόρνερ του Καλλίγερου, ο Αρώνης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα από τη μικρή περιοχή για το 1-0 μόλις στο 2'.

Η απάντηση της Χίου ήταν άμεση. Σε αντίστοιχη φάση με το γκολ των Κυκλάδων, ο Μεσίτι μετά από εκτέλεση κόρνερ πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά και σκόραρε για το 1-1 στο 4'.

Ο Αλιφέρης απείλησε με ένα σουτ έξω από την περιοχή στο 6', η πίεση αυξανόταν και έφερε αποτέλεσμα. Ο Μαρτίνος έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και έκανε γλυκιά σέντρα, βρίσκοντας τον Καμπάνη, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Νομικό για το 2-1 στο 10'.

Η Χίος προσπάθησε να απαντήσει με τον Μεσίτι στο 11', αλλά ο Μπεσίρι έσωσε την ομάδα του. Ο Ρουστέμι έκλεψε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα αλλά το σουτ του Αλιφέρη πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Νομικού στο 12', ενώ στο 20' το σουτ του Αλιφέρη έξω από την περιοχή έφυγε άουτ.

Οι Κυκλάδες κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ σε μια φάση-καρμπόν του πρώτου. Ο Καλλίγερος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ρουστέμι από κοντά με κοντινή προβολή έκανε το 3-1 στο 23'.

Η Χίος έχασε τεράστια ευκαιρία στο 35' με τον Μεσίτι, με τις Κυκλάδες να πετυχαίνουν και 4ο γκολ πριν την ανάπαυλα. Ο Καλλίγερος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Μαρτίνος με τρομερή καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή, σημειώνοντας το 4-1 στο 40'.

Άλλα 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για την ΕΠΣ Κυκλάδων

Η ΕΠΣ Κυκλάδων μπήκε δυνατά και στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Αλιφέρη να χάνει ευκαιρία για ακόμη ένα γκολ στο 48', ενώ ο Μαρτίνος σκόραρε στο 50' αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η ομάδα του Γατσέλου βρήκε και 5ο γκολ, με τον Μαρτίνο να πιάνει ένα τρομερό σουτ από τα δεξιά στην περιοχή, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-1.

Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Σέχου στο 68' με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι αλλά να περνάει την τελική γραμμή. Στο 73' ο Μπάλλας έχασε καλή ευκαιρία για να βάλει και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Μπεσίρι (Ξενάκης 77'), Καπέλλας (Μπάλλας 63'), Ρούσσος, Σέχου, Μοσχάτος, Αρώνης (Μπίμπα 74'), Μαρτίνος, Καλλίγερος, Ρουστέμι, Αλιφέρης (Κρίσπης 63'), Καμπάνης (Στεφάνου 74')

ΕΠΣ Χίου (Χατζιδάκης): Νομικός (Κλήμης 63'), Καϊμάκης, Ξυντάρης (Καλανδρόπουλος 58'), Μαδιανός, Κομνηνός (Στύρος 58'), Μαμαλης, Κουτσόνας, Μεμά (Νύκτας 38'), Πάλι (Σινάνι 64'), Φλάμος, Μεσίτι

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares