Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 22:26

Νίκος Βλησίδης και Νίκος Βλακός ζωντανοί πάντα στις καρδιές μας [vids-pics]

Νίκος Βλησίδης και Νίκος Βλακός... δύο προσωπικότητες που έφυγαν νωρίς από κοντά μας, αλλά πρόλαβαν να αφήσουν πολλά στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων.

Και... σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, μετά από πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων που έχουν εκτιμήσει αυτή την προσφορά και ως έναν μικρό φόρο τιμής στη μνήμη τους διοργάνωσαν έναν φιλικό αγώνα, ο οποίος από εδώ και στο εξής θα γίνεται κάθε χρόνο την ίδια ημέρα.

Πολλοί νέοι και βετεράνοι ήταν οι αθλητές που έδωσαν το παρόν σε αυτή τη γιορτή που έγινε στο γήπεδο ''Νίκος Βλακός'', το οποίο μπορεί να πει κάποιος ότι εγκαινιάστηκε σήμερα άτυπα, αφού ήταν ο πρώτος αγώνας από τότε που τοποθετήθηκε ο συνθετικός χλοοτάπητας.

«Καρδιά» της διοργάνωσης ήταν ο Ανδρέας Κατσούλης, ο οποίος έχει συνυπάρξει, έχοντας ζήσει πολλές ποδοσφαιρικές στιγμές με του Βλησίδη και Βλακό στον Αστέρα Τραγαίας, ενώ η ακούραστη και δραστήρια πρόεδρος του Χαλκείου, Ευδοξία Μάκαρη, προσέφερε άψογη φιλοξενία.

Η τοπική αυτοδιοίκηση ήταν παρούσα, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να εκπροσωπείται από την Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων, Ευδοκία Κατσάνη και τον Δήμο Νάξου από τον Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Λιανό, που συνοδευόταν από τους κ.κ. Κατσαρά, Σιδερή, Παντελιά και Ορφανό.

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση κατά την απονομή τιμητικών πλακετών στους συγγενείς των Βλησίδη και Βλακού, ενώ συγκινητικός ήταν και στον λόγο του ο πρόεδρος του Αστέρα Τραγαίας που ευχήθηκε αυτό το γήπεδο που αποτελούσε όνειρο των δύο, αλλά και πολλών ανθρώπων του συλλόγου να πάρει ζωή μέσα από την δραστηριοποίηση του Αστέρα.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπαν και τις βραβεύσεις όπως και φωτογραφίες από τον όμορφο αυτό αγώνα:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares