Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 18:41

Πάρης Μάρτζος: «Η άνοδος στη Β' Εθνική ήταν μια δικαίωση για όλη τη Μύκονο»

Ο παίχτης του Α.Ο. Μυκόνου, Πάρης Μάρτζος, μίλησε στο s.c. για την φετινή επιτυχία της ομάδας του καθώς και για την στήριξη του κόσμου όλη τη χρονιά.


Γνωστός και ως mr 3000 σε όλο το νησί πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και ήταν από τους βασικούς παράγοντες που βοήθησαν την ομάδα από το νησί των ανέμων να κατακτήσει την πρώτη θέση του 3ου ομίλου της Γ' Εθνική αλλά και την άνοδο στη Β' Εθνική.

Διαβάστε τη σχετική συνέντευξη.

Μας μίλησε για τον στόχο της ομάδας που ήταν η κατάκτηση της 1ης θέσης και η άνοδος

Επετεύχθη ο στόχος που ήταν η άνοδος στη Β' Εθνική, κάναμε κάτι νομίζω πολύ σπουδαίο, 20 νίκες 0 ήττες. Όσο και αν ακούγεται πως ήταν εύκολο, δεν ήταν. Η ομάδα ήταν πολύ σοβαρή μέχρι το τέλος σε κάθε παιχνίδι μπαίναμε δυνατά και νομίζω πως όλοι το έχουν δει πόσο καλοί ήμασταν και πόσο ομάδα.

Δικαίωση η κατάκτηση της 1ης θέση και η άνοδος;

Ήταν δικαίωση για την ομάδα, καθώς υπάρχουν άνθρωποι εδώ, που περίμεναν πολλά χρόνια για αυτό το κλειστό ζούσαν για αυτή τη στιγμή, οι ίδιοι κάνουν τα πάντα για να έχουμε εμείς ένα καλύτερο περιβάλλον, είναι άψογοι σε όλα απέναντι μας, οπότε ναι είναι μια δικαίωση για την διοίκηση της ομάδας και για το νησί ολόκληρο.

Υπήρχε άγχος πριν το ματς με την Πεύκη;

Θα θέλαμε από το πρώτο ματς να είχαμε μεγαλύτερη διαφορά, η ομάδα μας στο εντός έδρας ματς με την Πεύκη μπήκε πιο αγχωμένη γιατί έλειπε ο Βαγγέλη Καράμπουλας και θεωρώ το +4 δεν είναι αυτό που μας αντιπροσωπεύει. Στο τελευταίο ματς εγώ προσωπικά και νομίζω όλοι οι συμπαίκτες μου δεν είχαμε άγχος. Θεωρώ πως υπάρχουν συμπαίκτες μου, που έχουν παίξει πολύ πιο κρίσιμα ματς, απλώς το θέλαμε πάρα πολύ.

Η στήριξη του κόσμου σας δημιουργούσε κάποια πίεση ή ήταν μια ώθηση για εσάς;

Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να έρχεται ο κόσμος και χαιρόμασταν να το βλέπουμε αυτό, θεωρούσαμε πως κάναμε και εμείς κάτι καλό για το νησί, πως αυτό που βλέπουν τους αρέσει, το αγαπάνε και στηρίξανε όλοι αυτή τη προσπάθεια. Το πιο σημαντικό ήταν που ήρθαν και μας στήριξαν στο τελευταίο εκτός έδρας ματς.

Το πλάνο της επόμενης χρονιάς για τον Πάρη Μάρτζο;

Το δικό μου πλάνο για την επόμενη χρονιά είναι να είμαι υγιής, να επιστρέψω στη προετοιμασία σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται, προφανώς να κάνουμε ξανά μια ανταγωνιστική ομάδα και να κάνουμε πρωταθλητισμό. Θεωρώ πως οι Μυκονιάτες το έχουν μέσα τους, να θέλουν πάντα να κερδίζουν, για αυτό πιστεύω πως και του χρόνου θα είναι πολύ δυνατή η ομάδα και στη Β' Εθνική και θεωρώ πως θα είμαστε ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες.v

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares