Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 09:00

Πανναξιακός: ''Απέκτησε Αθανασίου''.

ATHABASIOY SIMA

Ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Παντελής Αθανασίου, καθώς ο Ροδίτης άσος προχώρησε σε κατʼ αρχήν συμφωνία με τους ιθύνοντες του σωματείου.

Ο πρώην άσος του Περιστερίου, μετά από συνεχείς συζητήσεις, τελικά έδωσε τα χέρια με την διοίκηση των Κυπελλούχων Κυκλάδων, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους «κυανόλευκους». Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφές με ποδοσφαιριστές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Γιώργου Βλαστού, ενώ δεν αποκλείεται εντός των προσεχών ημερών να ανακοινωθούν τα ονόματα ορισμένων εξʼ αυτών. Να σημειωθεί, πως μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Μιχάλης Τερόλης και Λέανδρος Μπονιάκος.

 Θέμελης: Δέθηκα με τον κόσμο!

Το μεσημέρι της Τρίτης, η διοίκηση του Πανναξιακού επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αστέριο Θέμελη για ακόμη ένα χρόνο. Η ''ΏΡΑ των σπορ'' επικοινώνησε με τον έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος στις δηλώσεις που παραχώρησε τονίζοντας χαρακτηριστικά:'' Είχα εκφράσει με το τέλος του πρωταθλήματος την επιθυμία μου να παραμείνω στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε η σχέση που ανέπτυξα με τον κόσμο το τελευταίο χρόνο, με τον οποίο δέθηκα. Τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου περάσαμε όμορφα και πιστεύω ότι και η νέα περίοδος θα είναι ανάλογη με την περσινή. Ευελπιστώ ότι οι άνθρωποι που αγαπούν τον Πανναξιακό θα τον στηρίξουν και τη νέα σεζόν''.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares