Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012 22:54

Μια ανάσα πριν την επαναδημιουργία του ΑΟ Σύρου.

aos

Το sportcyclades.gr σε αποκλειστικότητα είχε αναφερθεί με ρεπορτάζ, που είχε αναρτήσει προ ημερών και αναφερόταν σε ανακατατάξεις στο Συριανό ποδόσφαιρό.

syros RAOYZAIOS new14Τελικά έτσι και έγινε, αφού σήμερα το πρωί κατατέθηκαν στην ΕΠΣ Κυκλάδων τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την επαναδραστηριοποίηση του θρυλικού ΑΟ Σύρου.

Μετά την εξέλιξη αυτή είναι πολύ πιθανό πλέον να δούμε την άλλοτε κραταιά ομάδα των Κυκλάδων να επανέρχεται στα πράγματα, δίνοντας σάρκα και οστά στο όνειρο πολλών Συριανών, που στο παρελθόν είχαν αγαπήσει την ομάδα αυτή.

Τελικά η προσπάθεια που είχε ξεκινήσει προ λίγων μηνών με την πρωτοβουλία των Γιώργου Φώσκολου και του Άκη Πύργου και στην συνέχεια του Μάρκου Ρούσσου, περνώντας μέσα από «1000 κύματα» φαίνεται να τελεσφορεί και αυτή τη φορά όπως όλα δείχνουν επιτυχώς.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πρωτεργάτες της κίνησης αυτής, θα περιμένουν την έγκριση του κωδικού του σωματείου ώστε να αρχίσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την λειτουργία του.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις αναμένεται να αλλάξει άρδην ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Σύρου και γενικότερα των Κυκλάδων, πράγμα που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

aos2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares