Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012 00:20

Στην Δ΄ Εθνική η Άνω Μερά (δηλώσεις Κοντιζα)…

PAIXTES-SIMA

Στην αρχή με αμηχανία, αλλά ύστερα με ιδιαίτερη ευχαρίστηση δέχτηκαν οι παράγοντες της Άνω Μεράς Μυκόνου το άκουσμα της είδησης για την άνοδο της ομάδας τους στα σαλόνια της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.

Η αPAIXTES AGKALIAπόφαση του Δ.Σ της ΕΠΟ, η οποία στέλνει στην Δ΄ Εθνική κατηγορία και τις 56! Ομάδες, που συμμετείχαν στα μπαράζ ανόδου, έρχεται την καταλληλότερη στιγμή για την πρωταθλήτρια Κυκλάδων Άνω Μερά, η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκετε σε διοικητικές ανακατατάξεις, με τις πληροφορίες από το νησί της Μυκόνου να αναφέρουν ότι το νέο Δ.Σ, που θα προκύψει από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής θα απαρτίζετε από ικανότατα στελέχη, τα οποία θα έχουν τα απαραίτητα «φόντα» στο να κρατήσουν την ομάδα σε υψηλά επίπεδα.

Η ομάδα αναμένεται αν συμμετάσχει στον ίδιο όμιλο με τον Πανναξιακό, ο οποίος θα γίνει γνωστός την επόμενη εβδομάδα.

Ο στυλοβάτης της όλης προσπάθειας και Πρόεδρος της ομάδας κύριος Νίκος Κοντιζάς καλωσόρισε τα ευχάριστα νέα δηλώνοντας στο sportcyclades.gr:

«Είμαστε χαρούμενοι για την συμμετοχή της ομάδας στην Δ΄ Εθνική. Παράλληλα όμως είμαστε και έτοιμοι να βγάλουμε εις πέρας τις αυξημένες απαιτήσεις της κατηγορίας, καθώς ano mera simaέχουμε πάρει μια πρώτη ιδέα στο τι θα επακολουθήσει με την συμμετοχή μας στα μπαράζ ανόδου».

Ο Κύριος Κοντιζάς προχώρησε ένα βήμα παραπάνω όταν τον ρωτήσαμε για τις πρώτες σκέψεις σχετικά με το έμψυχο υλικό της ομάδας λέγοντας:

«Σίγουρα προτεραιότητα θα έχουν τα παιδιά που ήδη είναι στην ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για το τεχνικό επιτελείο, οι Νίκος Τζιώβας και τον Βαγγέλης Τσιφούτης δεν πρόκειται να φύγουν από την Άνω Μερά, θα κάνουμε το παν για να παραμείνουν στον πάγκο της. Προσωπικά θέλω να μείνουν όλα τα παιδιά και πιστεύω ότι με 2-3 προσθήκες θα πάμε καλά».

Τέλος έκλεισε εγκωμιάζοντας τους νέους υποψηφίους για το Δ.Σ, δηλώνοντας ότι εκείνος ήταν που ζήτησε εκλογές, αφού διαπίστωνε ότι πολλά μέλη από το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο δεν ήταν σε θέση να βοηθήσουν:

«Δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες. Θέλω μόνο το καλό της ομάδας και πιστεύω ότι με τις υποψηφιότητες που έχουν τεθεί για τις εκλογές της Κυριακής και το νέο Δ.Σ που θα προκύψει από αυτές, η ομάδα θα βγει πιο δυνατή και με μεγαλύτερες προοπτικές, καθώς στο νέο συμβούλιο θα μπουν επιχειρηματίες με όρεξη για να βοηθήσουν το σωματείο».

ano mera prota8litria-2012-panigirismoi-stin-ano-syro

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares