Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 11:16

Παναθηναϊκός: Στρέφει το βλέμμα του στον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την λευκή ισοπαλία στα Γιάννενα και πλέον στρέφεται στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και κόλλησε στο μηδέν με αποτέλεσμα να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Έτσι λοιπόν άπαντες στο τριφύλλι πλέον στρέφονται στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ σε ένα παιχνίδι που οι πράσινοι αναζητούν τη νίκη για μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της 3ης θέσης.

Στα αγωνιστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση τον τιμωρημένο Χουάνκαρ, ο οποίος αποβλήθηκε από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα με απευθείας κόκκινη κάρτα. Από την άλλη ο Σέρβος τεχνικός περιμένει σημαντικές επιστροφές. Όπως όλα δείχνουν ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα είναι στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς, καθώς χτες ακολούθησε μέρος της προπόνησης και όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι.

Επιπλέον, και Καρλίτος φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στην γάμπα και θα διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και ο Φεντερίκο Μακέντα έχει ανεβάσει ρυθμούς και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε στο πόδι του.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares