Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 17:54

Έκλεισε τη σεζόν με ισοπαλία στη Νέα Επίδαυρο η Α.Ε. Μυκόνου

Η ομάδα της ΑΕ Μυκόνου έκλεισε τη φετινή χρονιά με εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στο Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Το συγκεκριμένο ματς ήταν αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες καθώς έχουν «σωθεί» και θα αγωνίζονται και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά στη Γ' Εθνική Κατηγορία

Πρώτη καλή φάση για την ΑΕ Μυκόνου στο 5ο λεπτό με ένα σουτ του Σερέπα μέσα από την μεγάλη περιοχή. Ο ίδιος στο 10' δημιούργησε ακόμα μια πολύ καλή ευκαιρία με σουτ, με τον Διασσινό να πραγματοποιεί μια πολύ δύσκολη απόκρουση.

Μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Ντουσάι όμως οι αμυντικοί του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου έδιωξε πάνω στη γραμμή. Μια πολύ καλή ευκαιρία στο 39' για τους γηπεδούχους με κεφαλιά του Παπαϊωάννου όμως ο Διαμαντής απόκρουσε εντυπωσιακά.

Μεγάλη ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο για την ομάδα του Φοίνικα με ένα πολύ ωραίο σουτ του Χατζησοφρωνίου το οποίο κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Διαμαντή. Στο 72' μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Καρέλη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το οποίο κατέληξε στο δεξί δοκάρι και άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 73΄ με ένα πολύ καλό σουτ του Κατσικαλάκη μέσα από την μεγάλη περιοχή όμως ο Διασσινός απόκρουσε σε κόρνερ. Οι Μυκονιάτες κατάφεραν να σκοράρουν στον 76' όταν μετά από πολύ καλή ενέργεια ο Μπρόυνο έδωσε πάσα στον Κατσικαλάκη ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Μια διπλή ευκαιρία για την Α.Ε. Μυκόνου στο 78' με πλασέ του Λεσάι το οποίο απέκρουσε ο Διασσινός και στη συνέχεια ξανά σουτ, των Σερέπα και Μπρούνο με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 84' ο Μπιτζής βρέθηκε απέναντι από τον Διαμαντή και με πλασέ ισοφάρισε για την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μπεκιάρης με βοηθούς του κ.κ. Πιέτρης και Οικονόνου του Νομού Κορινθίας

Φοίνικα Νέας Επιδαύρου (Παπαδόπουλος): Διασσινός, Γκουριώτης (81' Λερμάς), Καρέλης, Κάπλατζης, Μπούκουρης, Παπαϊωάννου, Μάρκου (46' Πούτσι), Χατζησοφρωνίου Μούγιος (66' Μελάνης), Χατζηστάμου (88' Σαμαριάς), Γεωργίου

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Διαμαντής (90' Μακρής), Αχείμαστος, Παπαδόπουλος, Σούλης, Παπαϊωάννου, Σπυρόπουλος, Ντουσάι (66' Κατσικαλάκης), Κέμπε (50' Παρασκευάς), Σερέπας, Αργυρόπουλος (50' Λεσάι), Μπρούνο

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares