Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 17:58

«Γλυκόπικρη» ισοπαλία για την Κ15 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο παιχνίδι της Κ15 ΕΠΣ Κυκλάδων, που υποδέχτηκε τα Δωδεκάνησα για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι Κυκλάδες μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και απείλησαν έχοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Καλλίγερο και Χάμζα στο 20 και 24'.

Με το 0-0 του πρώτου μέρους, τα Δωδεκάνησα προσπάθησαν να αντιδράσουν στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, όπου είχαν μια καλή κεφαλιά του Σιώνη που εξουδετερώθηκε από τον Μπεσίρι.

Από εκεί και πέρα η ΕΠΣΚ πήρε τα ηνία του αγώνα, δημιούργησε φάσεις, με κορυφαία αυτή του 63', όπου ο Καμπάνης με σουτ εξ επαφής σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Σακελλιάδη.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με το αποτέλεσμα αυτό ναι μεν να θεωρείται καλό, αλλά βάσει της εικόνας του αγώνα να αφήνει γλυκόπικρη γεύση στους Κυκλαδίτες.

EPSK DODEK K15 (2)

Διαιτητής: Ζαράνης | Βοηθοί: Αγγέλου, Σαμοθράκης

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Μπεσίρι, Ρούσσος Α., Κρίσπης, Σέχου, Μοσχάτος, Καλλίγερος, Ρουστέμι (56' Σκανδάλης), Μπίμπα, Αλιφιέρης, Χάμζα, Καμπάνης (78' Ρούσσος Δ.)

EPSK DODEK K15 (4)

Αναπληρωματικοί: Κουτρούτσος, Ξενάκης, Βαλέττας, Στεφάνου, Τσιγώνιας.

Κ1ΕΠΣ Δωδεκανήσου Κ15 (Τριχιάς): Σακελλιάδης, Καρδούλιας, Πιζάνιας Π., Μουσταφάι, Πιζάνιας Μ., Ντανούσι (78΄Συνεσίου), Ταμπακιανός, Πούμπα (63' Καστρενός), Φρόνας (46' λ. τρ. Λέντζας), Σισώης (63' Θεοχαρόπουλος), Φραγκονικόλας.

EPSK DODEK K15 (3)

Αναπληρωματικοί: Καρανικολάου, Αγόρος, Καταβενός, Καρπαθάκης

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares