Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 20:38

Γιάννης Σαχάς: «Όλοι μιλούν με τα καλυτέρα λόγια για την ομάδα μας και αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά»

Ο Γιάννης Σαχάς αγωνίζεται εδώ και αρκετά χρόνια με την φανέλα του Α.Ο. Μυκόνου συμμετέχοντας ενεργά από την αρχή στη προσπάθεια της ομάδας του για την άνοδο από το τοπικό στη Γ' Εθνική αλλά και στην τωρινή πολύ καλή της πορεία.


Επίσης την ίδια πορεία και προσπάθεια στην ομάδα από το νησί των ανέμων, έχει κάνει από τοπικό πρωτάθλημα, ο αδερφός του Γιώργος και ο «μικρός αρχηγός» Παύλος Βασίλιεβ Λεβογιάννης.

Ο καλαθοσφαιριστής του Α.Ο. Μυκόνου μίλησε στο sportcyclades.gr για την πολύ καλή πορεία της ομάδας, για την συνολική προσπάθεια που έχει γίνει.

Η ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία στη Γ' Εθνική σε τι πιστεύεις πως οφείλεται αυτό;

Είναι αλήθεια πως είμαστε αήττητοι προς το παρόν. Σίγουρα οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν έρθει παίχτες εγνωσμένης αξίας που έχουν παίξει σε κατηγορίες υψηλότερη της Γ Εθνικής και μάλιστα πρωταγωνιστούσαν κιόλας. Ακόμα όλοι οι παίχτες και ο προπονητής έχουμε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και για αυτό και όλες οι νίκες έχουν έρθει σχετικά άνετα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι γιατί έχουμε ακόμα 3 δύσκολα παιχνίδια, τα 2 εκτός έδρας που είναι άκρως καθοριστικά!

Έχετε δείξει πως με τους συμπαίκτες, τον προπονητή και το τεχνικό τιμ είσαστε κάτι παραπάνω από ομάδα... μια παρέα.. πως είναι αυτό το συναίσθημα;

Η αλήθεια είναι πως όσο καιρό αγωνίζομαι στη Μύκονο, πρώτα ήμασταν μια πολύ καλή παρέα και μετά ομάδα μπάσκετ. Πάντα νιώθαμε μεταξύ μας ως οικογένεια. Περνούσαμε αρκετές ώρες μαζί εκτός γηπέδου, μέχρι και ταξίδια στο εξωτερικό έχουμε κάνει όλοι μαζί. Είμαστε πολύ τυχεροί που και τα παιδιά που έχουν έρθει και πέρυσι και φέτος είναι όλα τους πολύ αξιόλογα και ενσωματώθηκαν στην παρέα που είχαμε φτιάξει οι παλαιότεροι αλλά και η διοίκηση.

Πως νιώθεις, να αγωνίζεσαι με την ομάδα του νησιού σου σε πρωτάθλημα Εθνικής Κατηγορίας και μπροστά σε τόσο κόσμο;

Είναι κάτι πολύ πολύ όμορφο. Το έναυσμα δόθηκε σίγουρα με την ανέγερση του κλειστού γυμναστήριου για να παίξει η ομάδα στις εθνικές κατηγορίες αλλά η αλήθεια είναι πως οι συντοπίτες μας έχουν αγκαλιάσει την ομάδα, γεμίζουν το γήπεδο, αναμένουν πως και πως τον επόμενο εντός έδρας αγώνα και δημιουργούν μια φανταστική και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Πλέον όλοι μιλούν με τα καλυτέρα λόγια για την ομάδα μας πράγμα που μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά!

Περιέγραψε μου το συναίσθημα σου να έχεις ως συμπαίκτη σου, τον αδερφό σου σε αυτή τη προσπάθεια;

Έχουμε ξανά υπάρξει συμπαίκτες με τον αδερφό μου στο παρελθόν αλλά τώρα που είμαστε συμπαίκτες και εκπροσωπούμε την ομάδα του τόπου μας και μάλιστα σε εθνική κατηγορία είναι κάτι που σίγουρα με κάνει να αισθάνομαι υπερηφάνεια και ειδικότερα που συμμετείχαμε τα προηγούμενα χρόνια στις τοπικές κατηγορίες και ανέβηκε η ομάδα στο επαγγελματικό επίπεδο. Το ίδιο αίσθημα έχω βέβαια και για τον κουμπάρο μου τον Παύλο αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά που βοηθούν ακόμα όπως μπορούν. Όπως είπα και παραπάνω αυτή η ομάδα ξεκίνησε ως παρέα και θεωρώ ότι αν δεν ήταν πρώτα «παρειά» και μετά ομάδα δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένη και αγαπητή όπως είναι σήμερα.

Το περίμενες να αγωνιστείς στο νεοσύστατο κλειστό της Μυκόνου;

Η αλήθεια είναι πως είχαμε απογοητευτεί αρκετά με τις καθυστερήσεις στην αποπεράτωση του. Είχαμε παίξει αρκετές χρονιές στο ανοιχτό. Στους δύσκολους χειμώνες πηγαίναμε στους αγώνες απροπόνητοι. Η ομάδα όμως άντεξε και δεν διαλύθηκε και υπήρχαν οι βάσεις για να γίνει μια δυνατή ομάδα αντρικού που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα μετά την παράδοση του γυμναστηρίου. Το κλειστό γήπεδο είναι πραγματικά ένα στολίδι. είμαι πολύ χαρούμενος που πρόλαβα και έπαιξα και μάλιστα σε μια πολύ καλή ομάδα με συμπαίκτες παιχταράδες, αλλά το σημαντικότερο είναι πως θα το χαίρονται από εδώ και πέρα όλα τα παιδιά από τη Μύκονο που ήδη το έχουν κατακλύσει είτε στις ακαδημίες που υπάρχουν πάρα πολλά παιδάκια είτε ως φίλαθλοι στους αγώνες της αντρικής ομάδας.

Μια προσωπική σου ευχή;

Για την φετινή χρονιά τι άλλο από το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο αήττητοι! Ειδικά φέτος που σε όλες τις εθνικές κατηγορίες από την Α1 έως και τη Γ Εθνική δεν υπάρχουν άλλες ομάδες χωρίς ήττα εκτός από εμάς, θα ήταν κάτι υπέροχο να κερδίσουμε και τα 3 παιχνίδια που απομείνουν και να πανηγυρίσουμε την άνοδο μάλιστα μέσα στην έδρα του αντιπάλου μας.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares