Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 14:33

Φιλίτσα Αντύπα: «Δίνω πάντα το 100% όπως και όλες οι συμπαίκτριες μου»

Μία από της αθλήτριες που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες της Α.Ε. Μυκόνου και στις τελευταίες αναμετρήσεις έχει κερδίσει μία θέση στην βασική ενδεκάδα, Φιλίτσα Αντύπα μίλησε στο sportcyclades για την πορεία της ομάδας στη Γ' Εθνική αλλά και για τους προσωπικούς της στόχους.

Η σχετική συνέντευξη.

Τι σε έκανε να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

Μου άρεσε σαν ιδέα όταν άκουσα ότι θα δημιουργηθεί ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών στην Μύκονο και άμεσος ήθελα να γίνω μέρος της ομάδας αυτής και τελικά μου άρεσε πολύ γιατί ένιωσα σαν είμαστε μια μεγάλη οικογένεια πέρα από ομάδα.

Πως νιώθεις που έχει θέση στη βασική ενδεκάδα στα τελευταία ματς;

Xαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στην βασική εντεκάδα αλλά είτε παίζω 90 λεπτά είτε 1 λεπτό δίνω πάντα το 100% όπως και όλες οι συμπαίκτριες μου.

Δύο λόγια για την φετινή πολύ καλή πορεία της ομάδας στη Γ' Εθνική;

Πιστεύω ότι αυτό που μας έχει οδηγήσει να φτάσουμε μέχρι εδώ είναι το καλό κλίμα που επικρατεί μεταξύ μας στα αποδυτήρια αλλά και έξω από αυτά και κάτι ακόμα που πιστεύω εγώ προσωπικά είναι ότι έχει ανέβει το επίπεδο προπονήσεις και αυτό μας έχει βοηθήσει να εξελιχθούμε.

Τους προσωπικούς σου στόχους σχετικά με το ποδόσφαιρο;

Η προσωπική μου στόχοι είναι να φτάσω όσο ποιο ψηλά μπορώ να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να δώσω το καλύτερο παράδειγμα στα επόμενα κορίτσια που θα ακολουθήσουν την ομάδας μας.

Μια προσωπική σου ευχή;

Εύχομαι ειρήνη σε όλο τον κόσμο υγεία και το τελευταίο είναι η άνοδος της ομάδας μας στην Β εθνική κατηγορία.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares