Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 11:29

Νίκος Γκέλος: «Θέλω τα κορίτσια μας και όλα τα παιδιά του αθλητικού κόσμου να είναι Υγιέστατα και με Χαμόγελα»

Ο ταμίας και υπεύθυνος του Γυναικείου Τμήματος της Α.Ε. Μυκόνου, Νικόλαος Γκέλος μίλησε στο sportcyclades.gr για την μέχρι τώρα πορεία αλλά και για τους στόχους της ομάδας.


Ο κ. Γκέλος μαζί με τον Φώτη Σαντοριναίο, στηρίζουν ως διοίκηση από την αρχή την προσπάθεια της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στο νησί των ανέμων.

Το σχόλιο σας για το τελευταίο ματς απέναντι στον Αστέρα Χαλκίδας.

Ξεκινήσαμε από την Μύκονο με πολύ καλή ψυχολογία παρά την δίμηνη αγωνιστική απουσία της ομάδας λόγω κρουσμάτων Covid στο πρωτάθλημα και τραυματισμών. Θέλαμε τη νίκη ούτως ώστε να περάσουμε βαθμολογικά μπροστά από την Χαλκίδα, εξακολουθώντας η ομάδα μας να έχει έναν αγώνα λιγότερο λόγω των ανωτέρω συγκυριών.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με έντονη βροχόπτωση το πρώτο μισάωρο του αγώνα με όλα τα κορίτσια και από τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Στο τέλος επικράτησε η ομάδα μας και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.
Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω κι εγώ για μια ακόμη φορά τον Αστέρα Χαλκίδας για την φιλοξενία και φίλαθλο πνεύμα της ομάδας τους.

Σχετικά με την πολύ καλή εμφάνιση της Γυναικείας ομάδας τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Πρωτίστως τα κορίτσια αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια γιατί έχουν υπερβάλλει εαυτόν. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για σωματικά ευαίσθητα πλάσματα, με όλες τους να έχουν καθημερινές μαθητικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις και παρά ταύτα να δηλώνουν παρούσες σε όλες τις προπονήσεις και αγώνες.
Προσηλωμένες στο στόχο που έχει θέσει το άξιο προπονητικό σχήμα των κ.κ. Δημήτρη Μανταφούνη, Δημήτρη Αργυρίου και Σπύρο Ξένο κι έχουν κατανοήσει πλήρως τα κορίτσια μας.

Τι σας ώθησε να ασχοληθείτε με το γυναικείο ποδόσφαιρο και την ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου;

Όπως γνωρίζετε είμαι Ταμίας στην ΑΕΜ και υπεύθυνος διοικητικά στην γυναικεία ομάδα μαζί με τον Φώτη Σαντοριναίο και άμεση συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΑΕΜ κ. Αλέκο Κουκά.
Μάλιστα η κόρη μας Δέσποινα αγωνίζεται στην ομάδα και όλα τα κορίτσια τα γνωρίζω πολύ καλά. Είμαι σίγουρος ότι ακόμη κι αν δεν ασχολείτο η Δέσποινα θα ήμουν πάλι παρών. Είναι μεγάλη χαρά να απολαμβάνεις το ζύμωμα μικρών κοριτσιών μιας μικρής κοινωνίας όπως είναι ο τόπος μας σε μια αγωνιστική ομάδα με αλληλοστήριξη και στόχους.

Σύμφωνα με την προσωπική σας άποψη σε τι οφείλεται η επιτυχία της γυναικείας ομάδας ;

Η όποια επιτυχία είναι το αποτέλεσμα διοίκησης και οργάνωσης, ορισμός στόχου και πολλή δουλειά! Η ομάδα εργάζεται πάνω σε μεθοδικές προπονήσεις, αγωνιστικής αλληλοκάλυψης και προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα.
Όμως, ένα βήμα τη φορά με προσήλωση. Έτσι καταγράφουμε αρκετή απόσταση και πιο κοντά στον φετινό μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα.

Θέλω τα κορίτσια μας και όλα τα παιδιά του αθλητικού κόσμου να είναι Υγιέστατα και με Χαμόγελα!

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares