Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 17:42

Ήττα στις λεπτομέρειες στον Ταύρο για την ΑΕ Μυκόνου από τον Φωστήρα

Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές κάποιες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και καθορίζουν το αποτέλεσμα.

Αυτό έγινε και στον Ταύρο με τον Φωστήρα να παίρνει τη νίκη με 1-0 κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου χωρίς να κάνει κάποια εμφάνιση που να εντυπωσίασε. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι καλύτερα και μόλις στο 3’ είχαν δοκάρι σε μακρινό πλασέ από αριστερά του Μπερνιδάκη, ενώ έξι λεπτά αργότερα έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Πίσσα να βρίσκεται μόνος απέναντι από τον Διαμαντή να στέλνει όμως την μπάλα άουτ.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η Μύκονος ισορρόπησε το ματς, άρχισε να πατάει καλύτερα και απείλησε για πρώτη φορά στο 18’ με δυνατό σουτ του Σερέπα που μπλόκαρε ο Ασημέλης.

Δεν πέρασε πολύ χρόνος που έκανε και δεύτερη ευκαιρία και μάλιστα καλύτερη. Στο 21’ λοιπόν ο Μπρούνο βρέθηκε σε εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή σούταρε με δύναμη όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ασημέλη. Ως το τέλος του ημιχρόνου δεν δημιουργήθηκε κάποια άλλη ευκαιρία μπροστά στις δυο εστίες κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αμφότεροι οι αντίπαλοι να πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έπιασαν τη ΑΕ Μυκόνου πραγματικά στο… ύπνο με το ξεκίνημα. Μόλις στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου η άμυνα της Μυκόνου ολιγώρησε αφήνοντας εκτεθειμένο τον Διαμαντή που δεν μπόρεσε να αποκρούσει το πλασέ του Πίσσα που ψύχραιμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε σε θέση οδηγού τον Φωστήρα.

Από το σημείο αυτό οι Κυκλαδίτες πήραν τα ηνία του αγώνα περιορίζοντας τον Φωστήρα σε παθητικό ρόλο για τα μεγαλύτερο διάστημα. Στο 58’ έφτασαν κοντά στη ισοφάριση με δυνατό σουτ του Σπυρόπουλου που έφυγε άουτ, ενώ έχασε και άλλες φορές καλές ευκαιρίες σε σουτ των Μπρούνο και Καλτσά.

Από την πλευρά του ο Φωστήρας προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα και η μοναδική καλή στιγμή που δημιούργησε ως το τέλος του ματς ήταν στο 80’ με τον Μπερνιδάκη να πλασάρει από πολύ κοντά όμως ο Ηλίας Διαμαντής να αποκρούει σωτήρια στην αριστερή του γωνία.

Έτσι το τελικό σφύριγμα του πολύ καλού Γιάννη Παπαγεωργόπουλου από την Αργολίδα βρήκε νικητή τον Φωστήρα με 1-0 και την ΑΕ Μυκόνου να σκέφτεται ήδη το επόμενο παιχνίδι της με τον Ερμή Μελιγούς, αφού με νίκη θα «κλειδώσει» την υπόθεση παραμονή!

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μάγγος): Ασημέλης, Χατζηκυριάκος, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Πεχλιβανίδης, Κασνέτσι, Πινιώτης (86’Καρμοίρης), Πίσσας, Σταυροθανασόπουλος (27’ Δηλαβέρης) (86’ Ζελενίτσας), Τσιώλης (79’ Τζιάτζιος), Μπερνιδάκης

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Πεχλιβανίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος (46’ Κωνσταντινίδης), Σούλης, Παπαιωάννου (72’ Παρασκευάς), Καλτσάς, Λεσάι (68’ Γκέζο), Αχείμαστος, Σερέπας, Μπρούνο, Κέμπε

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares