Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012 23:22

Πανναξιακός: Και επίσημα με Βλαστό, «χτίζει» ρόστερ…

VLASTOS SIMA

Και επίσημα πλέον ο Γιώργος Βλαστός στον πάγκο του Πανναξιακού μετά την επιβεβαίωση των δύο πλευρών για την συνέχιση της επιτυχημένης περσινής συνεργασίας.

Μάλιστα η παρουσία του έμπειρου τεχνικού στη Νάξο από την ερχόμενη Κυριακή, θα σηματοδοτήσει και το χτίσιμο του Ρόστερ, αφού ο Γιώργος Βλαστός αναμένεται να δώσει τα τελικά ΄΄ΟΚ΄΄ για τις περιπτώσεις των παιχτών που θα συνεχίσουν και θα αποκτηθούν από τους ΄΄μπλε΄΄.

Τα ανοιχτά θέματα, των αποχωρήσεων, των μεταγραφικών, αλλά και των ανανεώσεων φαίνονται λοιπόν να μπαίνουν σιγά-σιγά σε μια σειρά, αφού ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, κάποιων ποδοσφαιριστών με την Διοίκηση.

Από το περσινό ρόστερ έχουν δεχτεί ήδη προτάσεις ανανέωσης συνεργασίας οι: Θέμελης, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Στάμος, Καρούσης και Σταματίου, ενώ συζητήσεις για ανανέωση έχουν γίνει και με ντόπιους ποδοσφαιριστές, που ήταν την περσινή περίοδο στο ρόστερ της ομάδας.

Διοίκηση και προπονητής όμως εκτός των ανανεώσεων καλούνται να καλύψουν τα κενά σε καίριες θέσεις, όπως αυτά διαμορφώθηκαν μετά την αποχώρηση ορισμένων βασικών ποδοσφαιριστών, όπως του Δήμα, του Κουτελιέρη και Πολυκρέτη, στον άξονα, καθώς και του Καζανά, του Κολιούση και του Κουφόπουλου στην άμυνα.

Ο προγραμματισμός στον Πανναξιακό δεν σταματά στα παραπάνω, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κοιτάζονται περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που θα καλύψουν της υποχρεωτικές θέσεις των μικρών.

Έτσι λοιπόν η επόμενη Δευτέρα αναμένεται να αποτελέσει αφετηρία για τις τελικές αποφάσεις στον Πανναξιακό, όπου όπως φαίνεται θα υπάρξει μια γεμάτη βδομάδα, με σημαντικές εξελίξεις στο Ναξιώτικο σωματείο.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares