Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 18:03

Μπαίνει στο πρωτάθλημα ο ΑΟ Σερίφου…

ao-serifou-2011

 

Τις τελευταίες αλλά και πιο δύσκολες «πινελιές» ετοιμάζουν οι άνθρωποι του ΑΟ Σερίφου.

 

Τέλος του μήνα ο αρ. μητρώου…

Ο φάκελος με όλα τα δικαιολογητικά που ζητάει η ΕΠΟ έχει σταλεί εδώ και μέρες, αύριο κιόλας η ΕΠΣ Κυκλάδων θα απαντήσει αν όλα είναι εντάξει και τις επόμενες 10-15 μέρες, υπολογίζεται ότι ο ΑΟ Σερίφου θα έχει στα χέρια του, το Αριθμό μητρώου Σωματείου της ΕΠΟ έτσι ώστε να προχωρήσει στην έκδοση Δελτίων των 27 ποδοσφαιριστών της οι οποίοι είναι όλοι από «νέα εγγραφή».

neo gipedo serifou2

 

syros RAOYZAIOS new14

Αποδυτήρια…

 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι τα αποδυτήρια στο γήπεδο της Σερίφου, δείχνει να λύνεται αφού η Δημοτική Αρχή έχει υποσχεθεί ότι θα είναι έτοιμα έως τις αρχές του Αυγούστου. Η κατασκευή τους είναι προκάτ και το κόστος αναμένεται να ξεπεράσει τα 40.000€ για περίπου 100 τμ. Κατά τα άλλα, το γήπεδο της Σερίφου, διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα και περίφραξη.

 

3ος Όμιλος…

 

Τώρα όσο αφορά τον όμιλο που θα πάρει μέρος το νεοσύστατο σωματείο, όλα δείχνουν ότι θα είναι ο 3ος όμιλος, δηλαδή μαζί με Σίφνο, Μήλο, Ίο και Θήρα.

 

Όλα αυτά φυσικά είναι εικασίες και υποθέσεις. Οι οριστικές αποφάσεις, όπως διαμήνυσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Σιγάλας στους εκπροσώπους των σωματείων, στην γενική συνέλευση, θα αποφασιστεί μετά τις 20 Αυγούστου όταν θα έχει η ένωση όλες τις δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων της.

Γενική Συνέλευση…

Την Κυριακή ο ΑΟ Σερίφου θα πραγματοποιήσει την ετήσια Γενική του Συνέλευση, γι αυτό το Δ.Σ του ΑΟΣ προσκαλεί την Κυριακή 15 Ιουλίου και ώρα 12.00 μμ στο γυμνάσιο, όλα τα μέλη του με θέμα την ένταξη του σωματείου στους ομίλους του πανκυκλαδικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

 

logo-ok-paikti-ao-serifou

 

Δύο νέα Σωματεία (ΑΟ Σερίφου και Πανσιφναϊκός) λοιπόν… στην ποδοσφαιρική οικογένεια των Κυκλάδων μας, που θα δώσει το καθένα μια αθλητική νότα στα δύο αυτά νησιά. Η αρχή θα είναι δύσκολη όμως οι άνθρωποι των δυο σωματείων ευελπιστούν ότι δεν θα τους λυγίσουν αυτές οι δυσκολίες και θα υπάρχει και συνέχεια.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares