Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 12:57

Σημαντική νίκη - ανάσα για την Α.Ε. Μυκόνου [pics]

Σημαντική νίκη που την απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού πέτυχε η Α.Ε. Μυκόνου που επικράτησε με 3-0 κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο.

Οι Μυκονιάτες ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας στη νίκη χάρη σε γκολ των: Σπυρόπουλου, Λεσάι και Μπρούνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες, καθώς στο 80' αποβλήθηκαν ο Σερέπας και ο Μενάι, μετά από συμπλοκή που είχαν.

Η ροή του αγώνα:

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τον Άγιο Ιερόθεο με σουτ του Μπαλωμένου, όπου ανάγκασε σε μία εντυπωσιακή απόκρουση τον Διαμαντή μόλις στο 2ο λεπτό. Στο 10' για την Α.Ε. Μυκόνου με έξυπνη εκτέλεση φάουλ, ο Μπρούηο πλάσαρε και ο τερματοφύλακας του Άγιου Ιερόθεου απέκρουσε σε κόρνερ.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρούνο ο Κωνσταντινίδης έπιασε τη κεφαλιά και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 12' σουτ του Τσιμπόκα όμως ο Διαμαντής έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε. Ο Σερέπας τσίμπησε τη μπάλα, ξεπέρασε τον τερματοφύλακα όμως οι αμυντικοί του Άγιου Ιερόθεου έδιωξαν τη μπάλα πριν περάσει την τελική γραμμή. Ακόμα μια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 23' με τον Τσιμπόκα να μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο Διαμαντής απέκρουσε το πλασέ.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 29' μετά από σέντρα του Σερέπα ο Σπυρόπουλος υποδέχθηκε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και έκανε το 1-0.

Σουτ του Σελμανάι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κόντρα στον Μάρκου όμως ο Διαμαντής κατάφερε να αποκρούσει για ακόμα μία φορά. Μια πολύ καλή ενέργεια του Ματί όμως ο Διαμαντής έκανε ακόμα μια εξαιρετική απόκρουση στο 60'. Στο 64' μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Μυκόνου με τον Μπρούνο να βγάζει μια πολύ ωραία σέντρα αλλά ο Λεσάι δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μα κεφαλιά.

Το 2-0 έγινε στο 70' όταν μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου, ο Λεσάι με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 81' ο Μπρούνο όταν και βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σφύρλα.

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Διαμαντής, Μάρκου, Παπαδόπουλος, Καλτσά(89' Μπαϊρακτάρι), Παπαϊωάννου, Αχείμαστος (83' Παρασκευάς), Σπυρόπυλος, Λεσάι (83' Γκέζο), Σερέπας, Κωνσταντινίδης (53' Κέμπε), Μπρούνο (83' Κατσικαλάκης).

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Χύσα, Πάλιουρας, Μπαϊρακτάρι, Ασράμ, Λούλα.

Άγιος Ιερόθεος (Ζουρούδης): Σφύρλας, Μπαλωμένος, Καψής, Μενάι, Αποστολόπουλος, Καρδάμης (46' Χολέβας), Κωτσερίδης, Ασημάκης (68' Μουστάκης), Τσιμπόκας, Σελμανάι, Μάτι (68' Γκολφινόπουλος)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Θεοδώρου, Ρηνάκης, Ζαρκιάς, Καφτηράνης,Τσαπούρας

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares