Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 12:36

Το αντίο του Μάκη Μπαλαγιάνη στον ΑΣ Ίου

Μπορεί να βρέθηκε για μικρό διάστημα στην τεχνική ηγεσία του ΑΣ Ίου, αλλά η παρουσία του συνέβαλλε ώστε τα τμήματα του συλλόγου να έχουν μία πολύ καλή εικόνα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο λόγος για τον πρώην προπονητή του ''νιώτικου'' συλλόγου Μάκη Μπαλαγιάννη, που εδώ και λίγες ημέρες έχει αποχωρήσει από την ομάδα έπειτα από τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

AS IOU ME KARTERADOU

Μιλώντας στο sportcyclades.gr, ο Μάκης Μπαλαγιάνης, έστειλε τα ευχαριστώ του σε ανθρώπους που συνέβαλλαν σημαντικά στο έργο που έγινε στο σωματείο.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους διοικούντες του ΑΣ Ίου για τη συνεργασία που είχαμε. Τους ποδοσφαιριστές που κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια καθημερινά για να ενσωματώσουν την νέα φιλοσοφία. τους γονείς και τους μικρούς ποδοσφαιριστές που ακολουθούσαν με ζήλο της προπονήσεις, έχοντας μεγάλο ζήλο και όρεξη για να μάθουν κάτι διαφορετικό».

Όμως ο έμπειρος κόουτς ξεχώρισε δύο άτομα που συνεργάστηκε, μιλώντας για τα καλύτερα λόγια για τους Κυριάκο Λαμπάρα και Νίκο Σταυράκη:

«Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον τέως Γενικό Αρχηγό, Κυριάκο Λαμπάρα, που ήταν ο άνθρωπος που με έπεισε να αναλάβω την ομάδα για να δημιουργηθεί όπως είπε τότε κάτι διαφορετικό στο νησί. Νομίζω ότι ο κ. Λαμπάρας θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά και να λύσει πολλά προβλήματα που υπήρχαν και υπάρχουν στην ομάδα. Θέλω να αποκαλύψω ότι ο ίδιος, αν και εκτός ομάδας, παρουσία μου και παράγοντα του Δ.Σ. έκανε προσωπική ενέργεια - πρόταση προκειμένου να παραμείνω, αλλά δυστυχώς η κίνηση του δεν ευδοκίμησε. Επίσης οφείλω ένα ευχαριστώ στον αντιπρόεδρο κ. Νίκο Σταυράκη, με τον οποίο ήμασταν σε καθημερινή επαφή, καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες για να λύσει όποιο πρόβλημα παρουσιαζόταν, προκειμένου να διευκολύνει το έργο μου και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. 

MPALAGIANNIS

Τις ευχαριστίες του έστειλε και στους χορηγούς:

«Επίσης θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω την κ. Βασιλική Πετρίδου που με φιλοξένησε σε έναν πανέμορφο χώρο και το εστιατόριο Yummy του κ. Αντώνη που είχε αναλάβει το φαγητό μου».

Υπάρχει ταλέντο στην Ίο, όπως τόνισε:

Στην ακαδημία χτυπά η καρδιά της ομάδας του ΑΣ Ίου. Υπάρχουν μικρά ακατέργαστα διαμαντάκια που άμα προσεχθούν και εκπαιδευτούν πάνω σε σωστό πλάνο, οργάνωση και εκμάθηση, σε 4-5 χρόνια ο σύλλογος θα μπορεί να διαθέτει μία ανταγωνιστική ομάδα στις Κυκλάδες»

Κλείνοντας ο κ. Μπαλαγιάννης, είπε: 

«Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω το sportcyclades.gr για την πολύ σπουδαία δουλειά που κάνει, δίνοντας εικόνα και ενημέρωση από όλα τα αθλήματα. Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα για τον ΑΣ Ίου και που ξέρεις; Στο μέλλον μπορεί οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν!

proponisi 2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares