Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2012 08:26

Μια ομάδα θέλουμε στην Τήνο… γιατί έτσι μας συμφέρει!

aot-steni-4-3-2012-1

Ένας τηνιακός φίλος ο οποίος, μας ζήτησε να κρατήσει την ανωνυμία του, μας έστειλε τους πιο κάτω προβληματισμούς του και ερωτηματικά του.

«θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου για τους παράγοντες του Τηνιακού ποδοσφαίρου οι οποίοι για μια ακόμη χρονιά θα έχουν χωρισμένη την αφρόκρεμα του Τηνιακού ποδοσφαίρου σε δύο στρατόπεδα με αποτέλεσμα να έχουμε δύο μέτριες ομάδες αντί να έχουμε μια Ομαδάρα μόνο με γηγενής παίχτες η οποία θα κοντράριζε οποιαδήποτε ομάδα στις Κυκλάδες. Η οικονομική κατάσταση έπρεπε να τους αφυπνίσει αλλά δυστυχώς και φέτος… "Τζίφος".

stenh-aot kypello.3

Όσο για κάποια μικροπροβλήματα, υπήρχε λύση το μόνο που έλειπε είναι η διάθεση, π.χ εκεί που στο καταχείμωνο οι προπονήσεις όταν είναι δύο οι ομάδες γίνονται με 5 άντε 10 παίκτες το πολύ, ενώ με μία ομάδα θα είχες 15-20 παίκτες και θα δούλευες σωστά. Τα κονδύλια από χορηγούς θα ήταν προς ένα σωματείο οπότε και πιο πολλά αλλά και πιο εύκολα. Ο φίλαθλος κόσμος θα ήταν συγκεντρωμένος σε μια ομάδα, οι ίδιοι οι σύμβουλοι όπως και οι παίκτες εκεί που ξεκινούν 12 μένουν 4-5 οι οποίοι τραβάνε το λούκι όλης της χρονιάς οπότε 4-5 επί 2 ίσον 10 και καλοί! Το γήπεδο της Χώρας είναι πλέον ακατάλληλο αφού έχει μείνει μόνο ο χλοοτάπητας ο οποίος έχει καεί και δεν κρατάει όσο καουτσούκ και αν του βάλουν, στην ουσία είναι σαν να παίζεις στην  άσφαλτο που έχει από κάτω.

Έχω κι άλλα να σας αναφέρω αλλά δεν θέλω να σας κουράσω αυτά αρκούν για να σας βάλουν σε σκέψεις, άραγε υπάρχει χρόνος ακόμη και τώρα για μία ΟΜΑΔΑΡΑ?»

syros RAOYZAIOS new14

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares