Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 14:03

Παχατουρίδης: Θα κρατήσουμε χαμηλά τον αντίπαλο, είναι... έξι βαθμοί αυτό το παιχνίδι»

Στη διαδικασία της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άγιο Ιερόθεο βρίσκονται στο στρατόπεδο της ΑΕ Μυκόνου, με τη νίκη να αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς.

 

Μιλώντας στο Soccerlive, ο Θεόφιλος Παχατουρίδης συμφώνησε ως προς τη σημασία του, τονίζοντας ότι στον συγκεκριμένο αγώνα διακυβεύονται κι άλλα πράγματα, πέρα από το κομμάτι των βαθμών. «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στην Ηλιούπολη, στο οποίο η ομάδα παρατάχθηκε και με αρκετές απουσίες. Το παιχνίδι αυτό, όμως, ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας, την Κυριακή, ένα παιχνίδι απέναντι σε μία αξιόλογη ομάδα, όπως είναι ο Άγιος Ιερόθεος. Συγκεντρωνόμαστε σε αυτό το παιχνιδι, που έχει πολύ μεγάλη βαθμολογοική σημασία, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής, για να συμπληρώσει: «Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα, παρότι η ομάδα ήταν καλή και προσπάθησε.

Για το παρελθόν, όμως, δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι. Υπάρχει μία σειρά αγώνων, στα οποία μπορούμε να βγούμε από το αδιέξοδο αν τα κερδίσουμε. Ένα από αυτά είναι και με τον Άγιο Ιερόθεο. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε βαθμολογική ανάσα, όμως είναι και θέμα ψυχολογίας, είναι και ότι αν τα καταφέρουμε, θα κρατήσουμε χαμηλά τον αντίπαλο. Είναι... έξι βαθμοί αυτό το παιχνίδι! Έχουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς, κοιτάμε να μαζευτούμε αυτές τις μέρες για να πάμε δυνατά στο παιχνίδι».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares