Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 19:49

Ο Δημήτρης Παρασκευάς, είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕ Μυκόνου

Κάτοικος Μυκόνου είναι και επίσημα πλέον το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου της ΑΕ Μυκόνου.

Ο Δημήτρης Παρασκευάς καθώς περί ου ο λόγος βρίσκεται ήδη στο νησί των Κυκλάδων και προπονείται υπό τις οδηγίες των Τσιώλη και Παχατουρίδη.

Τελευταία του ομάδα ήταν ο Θρακικός  Ανω Μητρουσίου Σερρών (σ.σ. είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών) και η θέση που αγωνίζεται είναι αριστερό χαφ.

Διακρίνεται για την ταχύτητά του, ενώ έχει και ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα. Στη Μύκονο βρίσκεται από την Πέμπτη, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις όμως είναι αμφίβολο αν θα είναι στην 20αδα του αγώνα της Κυριακής (11.30 π.μ.) κόντρα στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Στο στρατόπεδο της Μυκόνου θεωρούν ότι πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο κάτι που αποδεικνύεται και από την βαθμολογική του θέση καθώς είναι στην κορυφή μαζί με την Ηλιούπολη.

Οι Κυκλαδίτες θέλουν φυσικά το τρίποντο προκειμένου να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά αλλά και να κάνουν ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία που είναι και ο στόχος τους.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν καθώς ακόμα και ο Κέμπε έχει επανέλθει πλήρως στο πρόγραμμα των προπονήσεων και είναι πολύ πιθανό την Κυριακή να ξεκινήσει ως βασικός.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares