Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 11:18

Γκασούκας: Απίστευτη η ζωή στη Νάξο. Από τις καλύτερες χρονιές στον Πανναξιακό

Ο 23χρονος επιθετικός, Χρήστος Γκασούκας, που όλοι γνωρίσαμε από την καταπληκτική του πορεία στον Πανναξιακό τη σεζόν 2019-2020, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα φιλοξενήθηκε  στην στήλη η «Συνέντευξη της Δευτέρας» των μέσων του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr).

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τα τμήματα Υποδομών του Παναιτωλικού ενώ έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Ναυπακτιακό Αστέρα, Όμηρο Νεοχωρίου, Πανναξιακό αλλά και στον Παναγρινιακό όπου και ανήκει μέχρι και σήμερα.

Να σημειωθεί πως τον Απρίλιο του 2021 στο δεύτερο μόλις παιχνίδι του με τη φανέλα του Παναγρινιακού (κόντρα στον Αμβρακικό Λουτρού) στάθηκε κυριολεκτικά άτυχος αφού τραυματίστηκε σοβαρά. Υπέστη ρήξη εμπρόσθιου και οπίσθιου χιαστού, έσω πλαγίου συνδέσμου ενώ είχε τραυματιστεί αρκετά ο χόνδρος και ο τένοντας.

Με κάθε ευκαιρία ο νεαρός ποδοσφαιριστής επισκέπτεται τη Νάξο, καθώς μπορεί ο χρόνος παραμονής του στο νησί να ήταν μικρός, αλλά αποδείχθηκε αρκετός για να το αγαπήσει, ενώ ποτέ δεν ξεχνά και το πέρασμα του από την ομάδα της Νάξου, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθεί η συνέντευξή του στον Παρασκευά Μάζη:

Γκασούκας: Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης μας  [vid]

-Για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό του: «Είμαι επτά μήνες μετά το χειρουργείο και βρίσκομαι στην φάση της αποκατάσταση ακόμη. Δυστυχώς ήταν ένας δύσκολος τραυματισμός καθώς το γόνατο μου σχεδόν καταστράφηκε. Όταν έκανα την επέμβαση ο γιατρός μου έδωσε 9-10 μήνες για την επιστροφή σε ρυθμούς προπόνησης και σε ένα χρόνο ακριβώς την επιστροφή στους αγώνες. Γενικά ο τραυματισμός αυτός με δυσκόλεψε στο ποδόσφαιρο και τη ζωή μου καθώς δεν μπορούσα να δουλέψω μέχρι πριν ένα μήνα

-Για τον Παναγρινιακό και τις δυσκολίες στον δρόμο προς την παραμονή: «Ναι, ανήκω στον Παναγρινιακό αλλά θα δούμε για τη συνέχεια. Η ομάδα ήταν δίπλα μου στο δύσκολο αυτό διάστημα αλλά θα δείξει, δε ξέρω ακόμη τίποτα. Η ομάδα είναι πολύ καλή αλλά μας λείπει το γκολ. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο έχουμε καλούς παίκτες αλλά λείπει αυτό και όπως ξέρουμε χωρίς γκολ δε κερδίζει κάνεις. Πιστεύω ότι θα μείνουμε στην κατηγορία στο δεύτερο μισό της σεζόν

-Για τις καλές και τις κακές στιγμές από το 2021: «Καλές δεν είχα πολλές να σου πω την αλήθεια πάρα μόνο ότι είμαστε όλοι υγιείς και αγαπημένοι. Οι κακές ήταν σαφώς περισσότερες αλλά είμαστε δυνατοί και συνεχίζουμε. Και να πέσουμε σηκωνόμαστε κατευθείαν. Εύχομαι το 2021 να φύγει γρήγορα και η νέα χρονιά να μας βρει υγιείς και πάντα χαρούμενους όλους».

Χρήστος Γκασούκας: "Έχουμε να δώσουμε ακόμη πολλά"

-Για τις συνεργασίες που είχες όλα τα προηγούμενα χρόνια και αν θα ήθελες να συνεργαστείς εκ νέου με κάποια από τις ομάδες: «Τα συναισθήματά είναι ανάμικτα… πλέον το ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει αρκετά από αυτό που αγαπήσαμε και ονειρευτήκαμε. Το καλό είναι πως βλέπεις την καλή, και την κακή μεριά των ανθρώπων και αυτό σημαίνει πολλά και σε κάνει ποιο δυνατό και ποιο έξυπνο για την συνέχεια της ζωής σου. Πολλές ομάδες λειτουργούν σε πλαίσιο ανωτέρων κατηγοριών και αυτό με χαροποιεί και μου αρέσει να τις βλέπω και χαίρομαι να πηγαίνουν καλά.

Για τη Νάξο θέλω να σου πω ότι ήταν απ’ τις καλύτερες σεζόν της μέχρι τώρα πορείας που έχω κάνει, αυτό το νησί δεν υπάρχει πραγματικά. Η ζωή εκεί απίστευτη, όπως και η ομάδα ήταν όλα εξαιρετικά. Ο κόσμος τόσο ζεστός τόσο χαρούμενος και πάντα δίπλα μου ότι και να χρειαζόμουν. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου στον κ. Δημήτρη Σκούνα για την ευκαιρία αυτή που μου έδωσε να αγωνιστώ στον Πανναξιακό και να ζήσω στην όμορφη Νάξο! Εις το επανιδείν

Γκασούκας: Πάνω από όλα η ομάδα, στο τέλος το ταμείο

-Για την πορεία του Παναιτωλικού και το ενδεχόμενο διεξαγωγής αγώνων χωρίς φιλάθλους: «Αγώνες χωρίς φιλάθλους; Το είδαμε πέρυσι. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Δεν φταίει ο αθλητισμός για όλα αυτά που γίνονται. Ο Παναιτωλικός έχει καλή ομάδα και δεν θα κινδυνέψει φέτος, έτσι πιστεύω

-Για την αισθητή μείωση των ομάδων στην Α’ τοπική κατηγορία και την πορεία των πρωτοπόρων: «Αυτό είναι άσχημο, ολόκληρη Αιτωλοακαρνανία και είμαστε μόνο λίγες ομάδες και οι μισές δεν κατεβαίνουν. Αυτό είναι κατάντια δυστυχώς. Δεν έχω εικόνα για τις ομάδες αλλά το Θερμό, και η Αναγέννηση Στάνου είναι οι επικρατέστερες για το Πρωτάθλημα αλλά δεν ξεγραφούμε την Α.Ε. Μεσολογγίου.»

Η βράβευση στον ''γκολτζή'' Χρήστο Γκασούκα [vid-pics]

-Για την καθημερινότητά του και κατά πόσο τον έχει επηρεάσει η ραγδαία άνοδος των κρουσμάτων: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλους. Δόξα το Θεό βρίσκομαι σε ένα χωριό που ο κόσμος κατά μεγάλο ποσοστό έχει εμβολιαστεί και προσέχει. Σιγά-σιγά μπαίνουμε στους ρυθμούς μας καθώς έχει ξεκινήσει η δουλειά και ασχολούμαι πλέον με τις αγροτικές δουλειές και αυτό με χαροποιεί και το αγαπώ

-Πώς θα ήθελες να είναι η ζωή σου έπειτα από πέντε χρόνια τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο: «Η ζωή μου ε; Να είμαστε καλά και υγιείς το λέω συνέχεια αλλά η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Πιστεύω ότι θα είμαι αγρότης κατά κύριο επάγγελμα αλλά θα δούμε… έχουμε ακόμα! Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω φανταστεί κάτι βλέποντας και κάνοντας, οι καιροί είναι δύσκολοι.»

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares