Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 11:25

Νίκος Παντέλης: Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ταίριαξαν με την φιλοσοφία της ομάδας

Η Σαντορίνη τη φετινή χρονιά ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες παρ' όλα αυτά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι της.

Η απογοήτευση βέβαια υπήρχε εξ αρχής μετά τους τραγικούς χειρισμούς της δημοτικής αρχής στο θέμα του γηπέδου, που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην δηλώσει συμμετοχή στην Football League, αλλά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Μία αδιαφορία  που δυστυχώς συνεχίζεται, καθώς πρόσφατα ο ίδιος ο δήμαρχος δήλωσε δημοσίως ότι υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί ο δήμος από το ποδόσφαιρο.

Από εκεί και πέρα, φέτος ο πήχης μπήκε ψηλά όμως ορισμένα άτυχα αποτελέσματα έχουν φέρει την ομάδα στην 5η θέση με μόλις 12 βαθμούς σε 8 ματς και έτσι το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη βρίσκεται στο -7 από την κορυφή.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας από το νησί του Ηφαιστείου που έσπευσε να σχολιάσει την πορεία του συλλόγου λέγοντας

"Εμείς αδικούμαστε από τη βαθμολογική μας θέση αφού έχουμε χάσει βαθμούς στις λεπτομέρειες με αποτέλεσμα να έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε φάση να ξαναφτιάξουμε την ομάδα διότι κάποιοι παίκτες για διάφορους λόγους έφυγαν από το σύλλογο ενώ αρκετοί από αυτούς δεν ταίριαξαν με τη φιλοσοφία της ομάδας. Θα πρέπει να αποκτήσουμε κάποιες μονάδες για να δουλέψουμε στο διάστημα της διακοπής και να εμφανιστούμε έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι το πρωτάθλημα έχει φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης, ο κ. Παντέλης σχολίασε

"Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή βαθμολογικά το φαβορί είναι η Ηλιούπολη. Υπάρχουν ακόμη 13 παιχνίδια αλλά κακά τα ψέματα λόγω βαθμολογίας η Ηλιούπολη είναι το πρώτο φαβορί".

Για το στόχο της ομάδας του υποστήριξε: "Ο δικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε ξανά την ομάδα με σωστή νοοτροπία και να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι".

Ο κ. Παντέλης ρωτήθηκε ασφαλώς και για το θέμα του γηπέδου που αποτελεί ύψιστης σημασίας για την ομάδα λέγοντας:

"Για εμένα το θέμα το γηπέδου είναι κομβικό καθώς στην ομάδα υπάρχει μια διοίκηση που παρέχει τα πάντα στον ποδοσφαιριστή, είναι κύριοι στο οικονομικό κομμάτι όμως όλα αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα καθώς το γηπεδικό αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια που γίνεται. Εφόσον λυθεί η Σαντορίνη είναι για παραπάνω κατηγορίες".

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares