Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 16:49

Ένας βαθμός στην Τρίπολη για τη Σαντορίνη

Το ξέσπασμα απέναντι στην ΑΕ Ερμιονίδας την περασμένη Τετάρτη (15/12) δεν εξελίχθηκε σε απαρχή ενός νικηφόρου σερί για τη Σαντορίνη, η οποία «κόλλησε» σήμερα (19/12) το πρωί στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Παναρκαδικό.

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο, είχε καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά και διαιτητικές αποφάσεις που άφησαν με παράπονα τους φιλοξενούμενους.

Στο 18ο λεπτό ο Ζγκούρη έφυγε απέναντι από τον Μάνο, από τον οποίο όμως νικήθηκε στο τετ α τετ, ενώ στο 57ο λεπτό οι νησιώτες έμειναν με δέκα παίκτες έπειτα από -αναίτια όπως τη χαρακτηρίζουν- δεύτερη κίτρινη κάρτα που είδε ο Συρεγγέλας.

Στο 67ο λεπτό ο Λαζαρίδης ολοκλήρωσε εντυπωσιακή προσωπική προσπάθεια και πλάσαρε στο δοκάρι για τους γηπεδούχους, ενώ στο 73ο λεπτό ο Πολύζος σκόραρε, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ.

p1 Custom

Διαιτητές: Λιάρος, Σόβολος-Μπεκιάρης (Λακωνίας)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γρηγόρης Παναγιώταρος): Μάνος, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Κυριάζος, Νάνος, Πούτσι, Κονδύλης (78' Καλογεράκης), Πετζαρομάν, Καμπεράι, Γλέζος (87' Σωτηρόπουλος), Κολιόπουλος

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 (Νίκος Παντέλης): Φαρμάκης, Ευαγγελιδάκης, Κουρέλας, Μπιρμπίλης, Μάγκας, Παντίδος, Ιβανίδης (62' Παπαδόπουλος), Πολύζος, Σιμιτσής, Ζγκούρη, Συρεγγέλας.

Πηγή φωτογραφιών: arcadiasports

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares