Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 13:00

Βαρύ πένθος στον ΝΟ Αντιπάρου, έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Μπρούσης

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Γιάννη Μπρούση, αλλά και ο ΝΟ Αντιπάρου μετά τον ξαφνικό θάνατο του παράγοντα.

Ο Γιάννης Μπρούσης είχε μία σημαντική διαδρομή στον ναυταθλητισμού, καθώς υπηρέτησε τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου και τα τελευταία χρόνια τον ΝΟ Αντιπάρου, που εξέδωσε και την ακόλουθη ανακοίνωση:

Μερικές φορές τα λόγια δεν είναι αρκετά για να εκφράσουν αυτά που νιώθουμε . Ο Γιάννης μας , ένας μέλος της οικογένειας μας ,δεν είναι είναι πια μαζί μας . Σάλπαρε για άλλες θάλασσες αφήνοντας μας συγκλονισμένους με ένα γιατί και με αισθήματα απέραντης θλίψης . Οι αναμνήσεις πολλές , ο Γιάννης αποτελούσε ενεργό μέλος του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου , ήταν ο εμπνευστής και ένας από τους συντελεστές του διασυλλογικού μας αγώνα . Παρά τις επίμονες προτάσεις όλων μας να γίνει μέλος του συμβουλίου , οι τίτλοι τον άφηναν παγερά αδιάφορο ωστόσο ήταν πάντα παρόν σε οτιδήποτε χρειαζόμασταν , αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του για τον Όμιλο και την ιστιοπλοΐα . Θα θυμόμαστε πάντα το σπινθηροβόλο πνεύμα του , την οξυδέρκεια , την ευγένεια και την αίσθηση του χιούμορ που διέθετε .

Ως ελάχιστο φόρο τιμής από αύριο η σημαία του Ομίλου θα κυματίζει μεσίστια .

Σύσσωμο το συμβούλιο και ο Πρόεδρος εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη Κατερίνα και στο Βίκτωρα .

Αντίο φίλε Γιάννη , καλό σου ταξίδι ..

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares