Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 11:56

Νίκος Ζώρζος: Αν είχα υποσχεθεί εγώ το γήπεδο θα το είχα κάνει [vid]

Μέχρι και δημόσια φραστική επίθεση από εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο του δήμου Θήρας δεχθήκαμε για τις «ενοχλητικές» ερωτήσεις και την κριτική που ασκούμε στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου και την ανυπαρξία αθλητικών έργων στο νησί.

Εμείς, θα συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, όπως το επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία όσο και αν ενοχλεί κάποιους που θεωρούν ότι με επιθέσεις και εκφοβισμό θα μας φιμώσουν για να μην ακούγεται η αλήθεια.

Σε αυτές τις πρακτικές θα επανέλθουμε, αλλά μέχρι τότε και σε συνέχεια του ρεπορτάζ μας και πάντα σε συνεργασία με τη Volcano τηλεόραση συνεχίζονται η δημόσιες συζητήσεις, με καλεσμένο αυτή τη φορά τον πρώην δήμαρχο και επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Θήρας, Νίκο Ζώρζο.

«Αν το είχα υποσχεθεί εγώ θα το είχα κάνει το γήπεδο» είπε ο κ. Ζώρζος, ο οποίος χωρίς να δώσει κάποια πειστική απάντηση σχετικά με τις θέσεις του συνδυασμού του, παραδέχθηκε ότι δεν έχει μεγάλη γνώση για τα αθλητικά, έχει όμως συνεργάτες που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο και πάντα ως δήμαρχος υιοθετούσε την γνωμοδότηση τους.

Η ερώτηση μας στην εκπομπή:

-Έχει παρατηρηθεί ότι η παράταξη σας δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το γήπεδο και τους αθλητικούς χώρους. Υπάρχει πλάνο από εσάς και τι έχετε να πείτε γι αυτό το ζήτημα που ταλανίζει τον αθλητικό κόσμο του νησιού.

Δείτε τη συνέντευξη: 

 

 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares