Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012 16:37

Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Π. Ραουζαίου Κini fc

kini-king-21-6-2012-2

Στη δεύτερη σερί νίκη της προχώρησε η ομάδα του Ραουζαίου Πέτρου Kini FC beach soccer κερδίζοντας με 4-1 την ομάδα Ηρακλείου.

Η ομάδα του Ηρακλείου είναι του διάσημου ποδοσφαιριστή Μανόλη Σκούφαλη.

syros RAOYZAIOS new14

Τα γκολ για την ομάδα του Kini FC Π. Ραουζαίου, τα σημείωσαν οι εξής: Μανουδάκης Κυριάκος (2), ο Παπαπαναγιώτου Γιώργος και ο Βελέντζας Γιώργος. Να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι ο Κυριάκος Μανουδάκης στους δύο αγώνες που έχει παίξει η ομάδα του Π. Ραουζαίου, έχει σκοράρει 8 φορές στα αντίπαλα δίχτυα και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να βραβευτεί ως ο 1ος σκόρερ στη διοργάνωση του beach Soccer στη Ραφήνα. Επίσης ένα αλλά αξιοσημείωτο σημείο του αγώνα αυτού είναι η χρησιμοποίηση και η πάρα πολύ καλή απόδοση του Δημητρακόπουλου Γιώργου ως τερματοφύλακας, σε μια πρωτόγνωρη θέση για εκείνον και για όλους εμάς που τον γνωρίζουμε, γιατί σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί (ΑΟΣ, ΕΛΛΑΣ και Άνω Σύρο), αγωνίζεται ως αμυντικός και αμυντικό χάφ και ουδέποτε ως τερματοφύλακας.

Η Σύνθεση της ομάδας είναι η εξής: Προπονητής και εκπρόσωπος διοικήσεως Πρίντεζης Λεωνάρδος. Δημητρακόπουλος Γιώργος, Ρούσσος Νίκος (Πιστόλας), Παπαπαναγιώτου Γιώργος, Παπαπαναγιώτου Στέλιος, Βελέντζας Γιώργος, Ξανθάκης Ιωσήφ, Αλιφραγκής Παύλος, Μανουδάκης Κυριάκος και Νικητίδης Άγγελος.

Πλούσιο θέαμα, υψιλή τακτική, μάχες σώμα με σώμα, πολλά γκολ, υπέροχες τριπλες και πάσες, τρυγονάκια στην άμμο, ανάποδα ψαλίδια, είναι μερικές από τις ωραίες στιγμές που παρουσίασαν οι παικταράδες τις ομάδας KINI FC Πέτρος Ραουζαίος.

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική προσθήκη-ενίσχυση προχώρησε η ομάδα KINI FC Π. Ραουζαίος και αφορά στον γνωστό αμυντικό ποδοσφαιριστή Παπαπαναγιώτου Γιώργο ο οποίος είναι γεννημένος στις 31-10-1986 έχει βγει από τα φυτώρια και τα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ. Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι ο ΑΟ Αγ. Δημήτριος (Β’ Εθνική) την περίοδο 2004-05 όπου πήρε μεταγραφή για την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς το 2005-06 (Γ’ Εθνική), 2006-07, στη Β’ Εθνική, 2007-08 Β’ Εθνική. Την περίοδο 2008-09 δόθηκε με υποσχετική 1ος έτους από τον Εθνικό Πειραιώς στην ΠΑΕ Αίας Σαλαμίνας Γ’ Εθνική και την περίοδο 2009-10 επέστρεψε στον Εθνικό Πειραιώς στη Β’ Εθνική όπου και αποδεσμεύτηκε για να πάει στον Μανδραϊκό. Το 2010-11 αναδείχτηκε πρωταθλητής Α’ ΕΠΣΔΑ και φέτος αγωνίστηκε στην Δ’ Εθνική πάλι με τον Μανδραϊκό. Τώρα αγωνίζεται για λογαριασμό της Κini FC Π. Ραουζαίος.

Το επόμενο παιχνίδι είναι σήμερα στις 19.00 με την ομάδα The Panthers όπου ιδρυτές της είναι οι Τζαβέλας και Μανιάτης.

kini-king-21-6-2012-1

Πάντως μ'αυτές τις ΔΥΟ νίκες η ομάδα Κini f.c. Ραουζαίος έχει ΗΔΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ για την ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ της Ραφήνας. Και απλώς απομένει το επιστέγασμα των δύο νικών να ολοκληρωθεί με την απογευματινή Νίκη με την  ομάδα Τhe Panthers.

 

Στους αγώνες της Παρασκευής 22/6 είδαμε κ έναν παλιό μας γνώριμο ποδοσφαιριστή στα γήπεδα των Κυκλάδων με πέρασμα του από τις ομάδες ΟΛ. ΑΝΔΡΟΥ, Α.Ο.Σ, και Α.Ο. ΤΗΝΟΥ τον Ρέις Ουέλιγκτον όπου άφησε ανεξίτηλη την Ποδοσφαιρική του Μαγεία στις Κυκλάδες. Στο Βeach soccer αγωνίζεται με την ομάδα της Τhe Shark.


syros RAOYZAIOS new14

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares