Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 16:15

Ήττα για τη Σαντορίνη στο Περιστέρι

Η Σαντορίνη δεν τα κατάφερε στο Περιστέρι και ηττήθηκε με 1-0 από τον Άγιο Ιερόθεο για την 7η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και πίεζαν αρκετά τον Ιερόθεο, καθώς δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες στιγμές, με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Λόρη, ο οποίος έκανε το γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε.
 
Κι αφού η Σαντορίνη δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, πέτυχε το 1-0 ο Άγιος Ιερόθεος λίγο αργότερα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το άδειο γήπεδο, βγήκαν στην αντεπίθεση και πήραν το προβάδισμα με τον Κωτσερίδη.
 
Η ομάδα της Σαντορίνης πίεσε στο δεύτερο μέρος, είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Σγουρη, ωστόσο δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με το 1-0 των γηπεδούχων να μένει μέχρι το τέλος.
 
Άγιος Ιερόθεος: Σφύρλας, Μπαλωμένος, Ντόκο, Καρδάνης, Αποστολόπουλος, Μεναϊ, Κωτσερίδης (90' Μουσυάκης), Κυριαζής, Τσιμπόκας (72' Γκολφινοπουλος), Γεωργίου (46' Κάλα), Χολέβας (65' Al Babbam)
 
Σαντορίνη 2020: Φαρμάκης, Ερρίκος, Ευαγγελιδάκης (76' Συρικέλας), Μηλιώτης (46' Παπαδόπουλος), Παντίδος, Μάγκας Πολύζος (83' Τζέκινς), Σιμιτζής (46' Νταούκας), Νικολόπουλος, Λόρη, Σγουρη
Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares