Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 17:28

Με τον Γκόρα Κέμπε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή, η ΑΕ Μυκόνου κόντρα στον Ερμή Μελιγούς

Τρίτη επίσκεψη στην Πελοπόννησο και… τυχερή; Η ΑΕ Μυκόνου θα περάσει λοιπόν για τρίτη φορά φέτος τον Ισθμό της Κορίνθου και ελπίζει ότι κόντρα στον Ερμή Μελιγούς θα έχει καλύτερη τύχη σε σχέση με τις δυο προηγούμενες που έφυγε ηττημένη στις αναμετρήσεις με Παναρκαδικό και Άτη Σκάλας!

Στο στρατόπεδο της Μυκόνου γνωρίζουν ότι απέναντί τους θα έχουν μια ομάδα που «διψάει» για βαθμούς καθώς μέχρι τώρα δεν έχει ακόμα γευτεί τη χαρά της νίκης.

Οι Αρκάδες έχουν τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στις έξι πρώτες αγωνιστικές και βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Πριν έξι ημέρες έβαλαν δύσκολα στον Παναρκαδικό στη γειτονική Τρίπολη σε ένα παιχνίδι που τελείωσε με σκορ 2-2, με τον Ερμή πάντως να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, κάτι που κάνει τους παίκτες του να αισιοδοξούν για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Αυτό το ξέρουν καλά στην ΑΕ Μυκόνου που θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα, ώστε να παραμείνουν στα ψηλά της βαθμολογίας. «Έχουμε μια δύσκολη αποστολή κόντρα στον Ερμή Μελιγούς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και οι πληροφορίες μας λένε ότι την αδικεί η θέση της στη βαθμολογία» τόνισε στο sportcyclades.gr ο προπονητής της ΑΕ Μυκόνου Θεοφύλακτος Παχατουρίδης.

Η αποστολή της ομάδας των Κυκλάδων αναχώρησε το μεσημέρι από τη Μύκονο και αργά το απόγευμα θα βρίσκεται στο Άστρος, όπου θα γίνει και το παιχνίδι το πρωΐ (11.30 π.μ.) της Κυριακής. Στα ευχάριστα για το τεχνικό επιτελείο είναι ότι το απουσιολόγιο είναι λευκό καθώς ακόμα και ο Γκόρα Κέμπε θα είναι στην 20άδα που θα δηλωθεί.

Ο Αφρικανός παίκτης επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από απουσία 1,5 μήνα λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε και θεωρείται αρκετά πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής. Το παιχνίδι από το γήπεδο του Άστρους θα μεταδοθεί απευθείας από το sportcyclades.gr!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares