Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 11:09

Εθνικό Στάδιο μεταξύ Πύργου και Εμπορείου, αλλά οι προτεραιότητες είναι άλλες [vid]

Επιτέλους... ο Δήμαρχος Θήρας. κ. Αντώνης Σιγάλας άνοιξε τα χαρτιά του για το πλάνο του δήμου σχετικά με τους αθλητικούς χώρους του νησιού οι οποίοι έχουν περιέλθει σε δραματική κατάσταση.

Όλα αυτά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην συνάδελφο Μαντώ Στουρνάρα για λογαριασμό του Thira Radio, όπου συζητήθηκαν τα τέλη καθαριότητας, η διαχείριση των απορριμμάτων, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού, το “smart island”, το υγειονομικό αεροσκάφος του Ιδρύματος Λούλας & Ευαγγέλου Νομικού και το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Αναφορικά με το πολυπόθητο και αναγκαίο έργο της κατασκευής ενός σταδίου, ο κ. Σιγάλας, όχι μόνο τάχθηκε υπέρ της κατασκευής ενός νέου, αλλά επέδειξε τον χώρο που υπάρχει ήδη, είναι ιδιοκτησίας του δήμου και δεν είναι άλλος από αυτόν που βρίσκεται ανάμεσα στο Εμπορείο και τον Πύργο, όπου ήδη όπως αποκάλυψε υπάρχουν μελέτες που θα πρέπει να επικαιροποιηθούν.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Δήμαρχος το ποσό που θα διατεθεί για την κατασκευή του έργου θα ανέρχεται μεταξύ 1.600.00 και 2.000.000 ευρώ, ενώ επισήμανε την αναγκαιότητα της κατασκευής σταδίου που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές, όχι μόνο για να φιλοξενεί αγώνες ποδοσφαίρου ανώτερων κατηγοριών, αλλά και στο να δώσει λύσεις στους αθλητές του κλασικού αθλητισμού που σήμερα είναι «άστεγοι».

Όσο αφορά το χρονοδιάγραμμα αυτό ήταν για ακόμη μία φορά αόριστο, καθώς ο κ. Σιγάλας τοποθέτησε την υλοποίηση του έργου μετά το 2022, καθώς αυτή τη χρονιά όπως είπε θα υλοποιηθεί το κομμάτι της επικαιροποίησης των ήδη υπαρχουσών μελετών και αδειοδοτήσεων και όποια άλλα θέματα εκκρεμούν.

Ευχάριστα όμως και πιο συγκεκριμένα ήταν τα νέα για τα υπόλοιπα γήπεδα του νησιού, για τα οποία ο κ. Σιγάλας έδειξε γνώση της κακής κατάστασης που έχουν περιέλθει και για την αναγκαιότητα να ανακατασκευαστούν.   

Η μεγάλη αποκάλυψη έχει να κάνει με τον Αθλητικό πολυχώρο του Πύργου, όπου ήδη έχει υπάρξει επαφή με την Περιφέρεια και τον κ. Λεονταρίτη και απόφαση για την άμεση υλοποίηση του έργου.

Καλά είναι τα νέα και για τα γήπεδα Εμπορείου και Καμαρίου, καθώς όπως αποκάλυψε ο κ. Σιγάλας στον πρόγραμμα προμηθειών του 2022 έχει ήδη προβλεφθεί ποσό για την αγορά και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στα δύο γήπεδα.

Δείτε το κομμάτι που αναφέρεται στα αθλητικά έργα ή και ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares