Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 13:21

ΠΑΣ Νάξου: Λαχειοφόρος αγορά για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Μεγάλη λαχειοφόρο αγορά με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου βρίσκεται σε εξέλιξη για τον ΠΑΣ Νάξου. Με μόλις 3€ μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση για ένα υπέροχο ηλεκτρικό ποδήλατο.

Η ανακοίνωση:

Συνεχίζεται η λαχειοφόρος αγορά για την κλήρωση του ηλεκτρικού ποδηλάτου αξίας 1.750€ που είναι μία προσφορά της εταιρίας Aurelia e-assist bikes του Μανώλη Βασιλά στον ΠΑΣ Νάξου.

Η Aurelia e – assist Bikes είναι ελληνική εταιρία σχεδιασμού, κατασκευής και εισαγωγής ηλεκτρικών ποδηλάτων. Τα οχήματά σχεδιάζονται και κατασκευάζονται βάσει Ευρωπαϊκών οδηγιών και των προδιαγραφών τους και φέρουν πιστοποίηση από κορυφαίους οίκους.

Με την αγορά ενός λαχνού αξίας μόλις 3€ θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε αυτό το όμορφο και χρήσιμο ποδήλατο, ενώ παράλληλα θα ενισχύσετε οικονομικά την προσπάθεια του συλλόγου μας που συμμετάσχει σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Λαχνούς μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία του συλλόγου στο ΔΑΚ Νάξου, το Naxos Mini Soccer του Πέτρου Μαράκη και από το μέλος της διοίκησης κ. Στράτο Καρούση (6946307030).

Αγοράζοντας έναν λαχνό βάζετε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια μας για συνεχή αναβάθμιση του συλλόγου μας και την διαμόρφωση της εκπαίδευσης αθλητών με ήθος και αξίες.

Η κλήρωση θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares